Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.02.2024.
16:58 > 17:00
Viši sud u Podgorici je drugi put odobrio izručenje južnokorejskog „kriptokralja" Do Kvona, ali njegovi advokati ponovo tvrde da je odluka nezakonita i najavljuju žalbu.
  • Tito

    22.02.2024 21:27
    Mnogo vruće, rekao bih vrelo!
    Mnogo zanimljiv, pa čak i pomalo mističan slučaj. Lik je svojevoljno prihvatio još pre 4 meseca da bude izručen, dok advokati "vode" bitku kome!?
    Da pođemo od toga da nije slučajno prvo došao u BG i otvorio firmu, a nakon toga otišao u CG, da bi otišao u Dubai. Stvar je u tome, da je advokatima bivše vlasti NEUSPEH, i ako bude izručen SAD-u i ako bude izručen J. Koreji ("zbog poslovnih veza koje je napravio sa nekim velikim igračima, koji se dovode u vezu sa osobom, koja šalje advokate (bivše vlasti) koji nikada ne gube slučaj"). Ruku na srce, nije im ni uspeh to što je i dalje u CG, jer je došao u situaciju da se nalazi među "prijateljima", a za te prijatelje je rizik i ako ode levo i ako ode desno.
    Moja prognoza je da će odugovlačiti sve dok ne dođe do dogovora 3će strane sa SAD ili J.K.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna