Novosadski informativni portal 021

Zabava - Exit

Egzit piknik 4. jula u Dunavskom parku

Dan pre nultog dana festivala, u utorak, 4. jula od 17 sati u Dunavskom parku, Egzit će organizovati popodnevni piknik kojim će najaviti pet dana novosadskog izdanja Egzit Leta ljubavi.

Popunjeno 80 odsto kapaciteta Exita

Do Exit festivala ostalo je još mesec dana, a već je popunjeno 80 odsto kapaciteta festivala koji će se održati od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Drum prvaci na Mejnu i nova Exit bina Cockta Beats&Bass

Pored imena među kojima su Kilersi, Years & Years, Liam Gallagher, Jason Derulo, Roisin Murphy, Rag’n’Bone Man i drugi, na Egzitu će se čuti i nadaleko poznati bass program glavne bine festivala, na kojoj se već najavljenim zvezdama Foreign Beggars i Noisia sa "Outer Edges" spektaklom, pridružuju i legendarna britanska četvorka Bad Company UK, holandski bass majstori Black Sun Empire i mladi producent i DJ Funtcase.

The Prodigy i Dubioza spektaklom u Umagu

Egzitov Sea Star u Umagu već od premijernog izdanja ušao je u grupu najznačajnijih evropskih festivala, a bend The Prodigy je novom festivalu u startu dao autentičnu energiju Exita, sa nastupom koji su i sami članovi benda proglasili jednim od svojih najboljih na aktuelnoj turneji.

Nova imena Explosive bine ovogodišnjeg Exita

Bendovi Arkona, Thell Barrio, Words That Burn, Cold Snap, Void Inn, Sequence, Haos, Armada, Deathonation i Sacramental Blood nastupiće u četvrtak, 6. jula na Explosive bini Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi.