Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Rusija se rešava "babuški metroa" pred svetsko prvenstvo

"Babuške metroa", uglavnom starije žene koje su iz kabina na velikim pokretnim stepenicama vodile računa o poštovanju propisa i davale uputstva korisnicima moskovskog metroa, izvesno će biti "žrtve" plana za modernizaciju metroa pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, koje će se održati u Rusiji 2018. godine.

Sutra počinju pregovori o Bregzitu, fokus na pravima građana

Evropska unija i britanska vlada sutra počinju pregovore o izlasku Velike Britanije iz EU, a prema diplomatskim izvorima, tokom prve runde pregovora fokus će biti na pitanjima vezanim za prava građana, finansijski dogovor, Severnu Irsku i druga pitanja, objavio je portal Politiko.

Mihajlović: Očekujem podršku svih poslanika SNS za izbor Ane Brnabić

Izbor Ane Brnabić za mandatara značajan je zato što će prvi put žena biti na čelu Vlade Srbije, ali to će joj doneti i veće opterećenje, jer ona sigurno ne želi da ostane upamćena samo kao "žena premijer", već kao "žena uspešan premijer", izjavila je za današnji "Alo" potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Klizavi kolovozi, radovi na više deonica

Vozače danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na putevima ka Makedoniji, Crnoj Gori kao i na svim ostalim frekventnijim putevima u Srbiji, a promenljivo vreme uz kišu usloviće ponegde mokre kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije poziva vozače da voze oprezno i kad osete znake umora prave pauzu na putu.