Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Nepoznata osoba zapalila beskućnike u Berlinu

Dvojica beskućnika zadobila su teže opekotine kada ih je neidentifikovana osoba zapalila nakon što ih je polila zapaljivom tečnošću na železničkoj stanici u predgrađu Berlina, saopšteno je iz nemačke policije.

Tramp i Rohani razmenili pretnje

Predsednik SAD Donald Tramp upozorio je danas iranskog predsednika Hasana Rohanija da će se suočiti s užasnim posledicama zbog pretnji Vašingtonu.

Stotine Poljaka u Maršu sećanja na prve deportacije Jevreja

Stotine građana Varšave učestvovalo je u nedelju u Maršu sećanja, kojim je obeleženo sećanje na prve masovne deportacije Jevreja iz varšavskog Geta i odata počast jevrejskom aktivisti koji se ubio zbog svetske ravnodušnosti prema Holokaustu.

Tadić: I od mene su tražili da prihvatim nezavisnost Kosova

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da su mu borba protiv političkih protivnika iznad interesa Srbije i dodao da iznosi laži, kako bi opravdao svoju kosovsku politiku, koja sve vreme direktno vodi ka predaji svih interesa Srbije na Kosovu.

Četiri rudara povređena kod Soko Banje

Četiri rudara rudnika mrkog uglja u Čitluku u opštini Soko Banja povređena su danas u jami, a stepen njihovih povreda još uvek nije poznat, rečeno je u policiji u Zaječaru.