Info
07.04.2015.
14:46 > 13:36
Mreža "Žene protiv nasilja" i brojne organizacije zahtevaju od REM-a (bivši RRA) da zabrani dalje emitovanje emisije "DNK", ali i da oduzme dozvolu za emitovanje signala TV Pink.
  • Neša (Glodur)

    08.04.2015 19:27
    Zamena teza...
    Stvarni razlog zahteva čitave grupe NVO je gašenje jednog od retkih medija koji NIJE u rukama Zapada, Globalista i neoliberalnog korporativnog kapitalizma.

    Protivnici domaćih medija (zaista u rukama domaćih vlasnika) koji štite interese države i naroda ne biraju sredstva za postizanje cilja - gušenje svake reči koja bi iole mogla da pomrsi račune "agende" kolonizacije i porobljavanja. U toku je rat za dominaciju u budućem informativnom ratu a možda i vojnom. Žalosno je što domaći mediji nisu složni, rascepkali ih razna udruženja, sindikati i interesi.

    Emisija "DNK" nema nikave veze sa stvarnim povodom za kliku protiv Pinka.
  • No Name

    08.04.2015 15:08
    Ukinite ih!
    Da su urednici emisije čim su videli ženu u modricama prijavili nadležnim institucijama ona bi još bila živa, a svega ovog ne bi bilo. Nego je njima važno da snime što "skandaloznije". Sledeće što ćemo gledati u režiji istih ovih je "ubistvo uživo iz studija". Ja ne gledam TV, ali se pitam kako je ovakva emisija uopšte dobila dozvolu za rad. Pa da siromašne je najlakše zloupotrebiti, pa ga vi uslovite nemaš para, ali ima da napravimo skandal od tvog života i da lepo da ga prodamo. Čista zloupotreba i nasilje nad siromašnima i neukima. A inače za ovu istu emisiju je Pink već dobio opomenu jer ne štite identitet maloletne dece, ali nema veze što ih dalje zlostavljaju (važno je da se ne vide). Ova je zemlja sprdnja. Žalosno.
  • joka

    08.04.2015 10:47
    Zasto bi ova emisija bila kriva,da su rezultati bili negativni onda bi shvatila ali dokazano da je on otac obadvoje djece pa zar to nije bio razlog da bude sad bolji prema njoj kad se dokazalo da ga nije varala!?
  • Daniela

    08.04.2015 09:30
    Voditeljka je isto toliko kriva, sto nije prijavila. isto tako je i ona ružno reagovala u toj emisiji kad je rekla "vidite li sta vi meni radite, ne mogu da vodim svoju emisiju!!!!" Ona je cak bila živi svedok modrica po licu. Mi preko malih ekrana koliko toliko nismo mogli lepo da vidimio lice te jadne žene, koliko je mogla sama voditeljka da primeti.
    Iskreno, njeno ponasanje i postavljanje pitanja je katastrofalno u emisiji.
  • Daniela

    08.04.2015 09:29
    Voditeljka je isto toliko kriva, sto nije prijavila. isto tako je i ona ružno reagovala u toj emisiji kad je rekla "vidite li sta vi meni radite, ne mogu da vodim svoju emisiju!!!!" Ona je cak bila živi svedok modrica po licu. Mi preko malih ekrana koliko toliko nismo mogli lepo da vidimio lice te jadne žene, koliko je mogla sama voditeljka da primeti. Gomilu modrica.
    Iskreno, njeno ponasanje i postavljanje pitanja je katastrofalno u emisiji.
  • Milica

    08.04.2015 08:44
    PETICIJA
    Gde da potpišem peticiju?
  • Stefan

    08.04.2015 04:01
    Detelinara puna nasilnika
    Nedavno su stranca na Detelinari istukla dva brata nasilnika a bahatili se jer im teca radio kao Policajac.
    Jel treba da ubiju nekoga da Policija i Sud pocne rigorozno da kaznjava nasilnike? Nije cudno sto narod uzme stvar u svoje ruke. Smrtne kazne za nasilnike.
    Komsija fin gospodin kulturan pozdravi pomogne a ovi naravno zloba nasilje alkohol prodavali su i drogu po Detelinari neskolovani i primitivno bahacenje.
  • 07.04.2015 21:37
    Vojvodina Republika
    A dali ce sledeca tema "DNK" mozda biti povodom nastradale mlade devojke od strane sina Zeljka Mitrovica!
    BMV veom udario devojku na pesackom prelazu,tatica podmazo malo di treba i pojeo vuk magarca.
    Strasno kakva drzava.
  • Pako

    07.04.2015 20:10
    A inače, ova emisija nije bila problematična dok se ovo nije dogodilo? Tek sad su primetili da je užas i da nije za TV? Malo nam kasne organizacije...
  • makijaveli

    07.04.2015 18:58
    nazalost, nista od toga
    TV Pink je odavno trebao biti zatvoren ili barem drasticno kaznjen, kao jedan od najvecih utajivaca poreza u drzavi.To je u svakoj normalnoj drzavi tezak kriminal, samo ne ovde. Nije onda cudo da se bave propagandom svega sto `radi` SNS i njihov veliki vodja A.V. U sklopu svega toga, mogu da emituju sta im je volja.
  • Nataša

    07.04.2015 18:57
    Kakve gluposti
    Emisija naravno ništa nije kriva i ta teza je potpuno apsurdna! On bi je svakako ubio jer ju je tukao mesecima pre emisije i o tome svedoče komšije i prijatelji. Drzava je kriva i treba da se uozbilji kod nasilja u porodici. Koliko jos zena treba da strada da bi se reagovalo na vreme? Zasto je niko nije smestio u neku sigurnu kucu kada je, kažu komšije, često bila u modricama?
  • Peki

    07.04.2015 18:46
    E, nije
    Ko može da krivi jednu dokumentarnu emisiju za nasilje, nije jasno. Ne preferiram Pink niti kojekakve rialitije Cuca, Maca itd. Ovo je emisija koja omogućava nekim anonimnim ljudima da ostvare nešto za šta nemaju para. Udruženjima ne smeta golotinja kao modus VIP, ma šta to značilo, a smeta životna ptiča. Ako je nekom gadna, gadan je život ljudi takav kakav je. uživo prikazan život takav kakav jeste, svakako nije za osudu i ukidanje, a udruženja neka reauguju na prikazane argumente!
  • Steva-NS

    07.04.2015 17:47
    samo redom .....
    DNK je zadnja emisija,koje se neko setio.Treba biti iskren,pa reći da mnogo emisija daje povoda za nasilje.Ovaj tužan događaj je isplivao,kao vrh medijskog bezumlja.Još veće je zlo,š to mnoge televizije zasnivaju programsku šemu na vidu nasilja.I normalno pitanje :šta rade zaduženi za ocene i procene?Ako su nam "farme" i "parovi" dika,nemio događaj može biti,na žalost,početak ... !
  • milan

    07.04.2015 17:12
    Tv Pink - esencija zla .
  • bte.

    07.04.2015 17:11
    Svaki trag normalnosti davno je nestao iz ove rupe .
  • Данко Б. Марин

    07.04.2015 16:46
    ЈУЛовна да укари ЈУЛин ????
    ,,Пинк ТВ Пљуц" Митровића ,,ЈУЛ је кул" да сређује Министарство за .... &колега партијаш ЈУЛ-ин , е тих ријалитија неће бити....
  • novosađanin

    07.04.2015 16:22
    razočarani
    Pink je odvratan. Promoviše nasilje, Promoviše šund i kič, ubija kulturu i sve pozitivne vrednosti. Obična bagra.
  • 07.04.2015 15:44
    Pink mi je ogavan, ali
    ovo je tipična zamena teza. Ovu emisiju sam jednom polu odgledao i nikad više. Medjutim, ako je postojalo nasilje, a mediji prenose da jeste, odgovorna je ta zajednica, kao i većina kojekavih udruženja u rukavicama i "na asfaltu" tj u velegradu, koja se kao zalaže za prava, a ne izalazi na teren.
    Kao izvidjači u soliteru!
  • Innes

    07.04.2015 15:27
    E pa sad?
    Šta je kriva emisija?
    To su gluposti polupismenih.

    Da li neko želi da prijavi nasilje je njegova privatna stvar, ako mi pretučena osoba kaže da ne pričam o tome, svakako da neću ići da to prijavim.

    Ukoliko vidim tuču prijaviću je samo ako mi policija zakuca na vrata, inače ne pada mi na pamet da se petljam u sve što se oko mene dešava.
    Par puta sam prošla "ko bos po trnju", jer sam htela da isterujem pravdu.

    Najpre mi se desilo da se par (koji znam od ranije)odrekao mene pošto sam im se umešala u njihov fizički sukob.

    Drugi put sam odreagovala i prijavila nasilje, tj. nasilnika, pa sam izgubila sate i dane u policiji, tužilaštvu, dobijala pretnje novčanom kaznom, ako se ne pojavim tad i tad u sudu, mada sam imala od ranije uplaćen godišnji odmor u tom terminu.
    Najgore je što menjaju članove sudskog veća, pa te zovu godinama posle samog događaja.
    Između pravednog i dobrog i glupog je mala razlika, a to pokazuje naš pravosudni sistem.
    Sebi sam rekla da to više neću sebi uraditi, jer šta mi je sve to trebalo u životu?
    Glumila sam poštenog građanina i prošla da gore ne mogu proći.
    Treba li da mi neki psihijatrijski slučaj zakuca na vrata zbog svefočenja?
    Da mi ugrozi članove porodice?
    Ne hvala, neka to neki drugi (dokoni) rade!!!
  • 07.04.2015 14:59
    Nema ništa od oduzimanja dozvole, dokle god Žeksova Pinkara diže u nebesa direktora Srbije i sveg kosmosa ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna