Info
24.05.2015.
18:34
Dejvid Kameron, novi-stari premijer Velike Britanije, zaposlio je Kamilu Kenevdiš, kolumnistinju Sandej Tajmsa, da "podigne" i predvodi politički tim u Dauning stritu.
  • 25.05.2015 07:40
    Kanabis je lek!
    Duvan i alkohol su droge!
  • 25.05.2015 07:17
    Kuda ide svet?
    Izgleda posle legalizovanje sodomije homosexualaca, na redu je legalizacija droge. I šta je sledeće??? I neka kaže neko da svetom ne vlada neko zlo ili neki đavo koji širi sve što je zlo i greh. Bože me sačuvaj kuda ide svet.
  • Gašić

    25.05.2015 07:12
    Neki bi vatru sa vatrom da gase.
    Ahaha, ne mogu da verujem nekim komentarima. Da spasimo živote tako što ćemo svima pa i deci omogućiti lakše da dođu do droge. Treba da stvorimo društvo gde su svi narkomani pod medicinskim nadzorom, gde kada sprže organe od droge, da ih medicina održava u životu kako bi još dugo uživali u drogi. Alaaa pametnih? Jeli ima iko normalan još u ovom svetu??? Ajmo da zeznemo kriminalce koji zarađuju na drogu, pa dajmo svima da se drogiraju jeftino. Ajmo da omogućimo svima pa i deci da dođu lakše do droge kako se ne bi poubijali i bilo manje mrtvih. Ajjoooj bisera. Nije ovo jedino zlo koji se pakuje u humanost i toleranciju kako bi nametnuli narodu. I ko se protivi narkomaniji, još će ispasti nehuman i netolerantan ko je protiv napretka.
  • sale

    25.05.2015 01:16
    Spasite živote omladini i legalizujte drogu! Ukoliko se narkoman drogira pod medicinskim nadzorom gotovo je nemoguće da izgubi život. Pritom je potrebno da dokaže poreklo novca za drogu pa će biti i manje kriminala. Troškovi lečenja narkomana su veoma veliki i od prihoda od prodaje droge bi se mogle finansirati najsavremenije metode koje su najefikasnije.
    Sama cena proizvodnje droge je kao cena aspirina, sve ostalo je novac koji kriminalci zarađuju, a delimično i podmicuju sudije i policiju. Bilo bi manje mrtvih i manje nasilja.
  • ovdasnji

    24.05.2015 22:26
    legalizujte
    kanabis i teske droge ce same umreti !
  • 24.05.2015 18:44
    Šmrk šmrk boc boc.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna