Info
15.06.2015.
08:08
Bivši ministar ekonomije Nebojša Ćirić, koga je na tu funkciju doveo lider URS-a Mlađan Dinkić, već skoro godinu dana radi kao izvršni direktor u kompaniji "Ist point" koja je do pre tri godine bila u vlasništvu srpskog biznismena Zorana Drakulića.
  • 15.06.2015 08:59
    Svi su oni povezani u krug kao ista go...na! To ide po sistemu :ja tebi-ti meni! Taj Drakulic je uvek bio blizak vlasti( bilo koja da je u pitanju) Pa kako bi se inace ovoliko obogatio!!A bio je obican cinovnik!!!!
  • Sedam

    15.06.2015 08:28
    Svuda u svetu je normalno da ministri ekonomije posle toga imaju dobru direktorsku karijeru. To je bar znak da nešto o ekonomiji i upravljanju i znaju.

    Doduše, svuda u svetiu je normalno i da se o političarima uopšteno misli to što se već misli... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna