Info
29.07.2015.
09:59 > 13:12
Republička turistička inspekcija pokrenula je postupak oduzimanja licence "Barcino tursu", čiji se autobus prevrnuo u saobraćajnoj nesreći krajem prošlog meseca, kada je stradala jedna osoba.
  • jo

    29.07.2015 13:32
    Džamahirija
    Ja sam dve godine išao u Grčku preko njih i nisam imao nikakvih primedbi na njih.E sad samo dva logična pitanja za dotične iz tog " udruženja " Ako nema dozvolu kako može da pređe granicu i ko je nadležan za to.I drugo pitanje.Da se autobus nije prevrnuo i nesrećna žena poginula da li bi nekog iz tog " udruženja " zabolelo levo uvo što nema dozvolu.Te glu...ve izjave samo dokazuju koja smo mi džamahirija od države.Pogledajte nešto drugo osim fejsbuka na poslu pa onda u januaru 2016 recite ljudima koja je agencija ispravna a koja ne umesto što to radite u jeku sezone.To što on nema dozvolu a vozi nije njegova nego sramota državnih organa ove džamahirije koji su mu to dozvolili i koji čekaju da deca izgoru pa onda prave zakonf6
  • JS

    29.07.2015 12:32
    Zamisli
    Tek sad su otkrili da nemaju dozvolu za medjunarodni saobracaj... Pa ovde inspekcije ne rade nista dok se ne desi neko s*anje. A onda prebacuju loptu jedni drugima, kao i obicno.
  • Jovan

    29.07.2015 11:48
    Banana republika
    Pogunila osoba, a oni prete oduzimanjem licence? Zatvor bre! I za vlasnika i za vozaca. Kakva je ovo drzava, ima li zakona? Zar smo svi divlje pleme koje mora da uzima zakon u svoje ruke?
  • 29.07.2015 10:23
    Hajka ili zakon
    O ovoj "državi" nema pravila, nego se sve radi u zavisnosti od pritisaka i "mitologije".
    Koliko se vidi iz "dokaza" navedenim u textu "...kako se pretpostavlja, zaspao za volanom..", to je bilo dovoljno da se ukine dozvola???
    Sa druge strane, na žalbe putnika koje su bile osnovane, YUTA ne preduzima ništa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna