Info
12.11.2015.
11:52 > 11:22
Ni 70 godina po završetku Drugog svetskog rata i Nirnberških procesa koji su usledili, a pred tim sudom pojavili su se redom nacisti Joahim fon Ribentrop, Alfred Rozenberg, Fric Zaukel, Martin Borman, Hans Frank, Vilhem Frik, Hans Friče, Valter Funk, Herman Gering, Rudolf Hes, itd, najveći broj istaknutih nacista nije izveden pred lice pravde.
  • JAZZ

    15.11.2015 09:41
    Svojevremeno je bila emisija bbc u kojoj je prikazano da su rusi prvi stigli do bunkera u kome je bio Hitler. Po naredjenju Staljina odneli su les Hitlera i godinama opruzivali zapad da je spasao i da krije Adolfa Hitlera.
    Pre nekih 10-ak godina je sve prikazano i rusi su dozvolili da se izvrse svi testovi na lobanji koju su cuvali. Tako je i dokazano da su to ipak njegovi ostaci. Po losim zubima itd....sta i kako se vec to radi.
    Inace dosta njih veruje i da je Sloba ziv, kao i Arkan. Navodno niko nije video les.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna