Info
21.01.2016.
07:21
Broj ljudi čije stanove i lokale banke prodaju jer dužnici više ne mogu da otplaćuju kredite skočio je za 30 odsto u poslednjih šest meseci.
  • NS

    21.01.2016 09:08
    Ja nikada neču razumeti račun kapitalistički organizovanih banaka: ne daš fer uslove onome ko se zadužio da otplati stan po tržišnoj vrednosti+normalne kamate, nego ga prodaš ispod vrednosti. Čak i ako se uzme da se na licitaciji plati u kešu, opet gubitak je nekoliko desetina hiljada evra i to se pomnoži sa x brojem nekretnina- ne vidim dobitak za banke. I da ne zaboravimo, banke leže na debelom kapitalu, mogu da kreditiraju...kapitalizam nije ništa drugo do feudalizam.
  • Ex Chapman

    21.01.2016 08:43
    voleo bih da u novinama pročitam istraživački članak o sprezi "mafije" i onih koji sprovode licitacije. 90% prodaja se obavi po unapred dogovorenim uslovima između licitatora i krimosa. a ako se pojavi neki autsajder, njemu "ljubazno" objasne da se zabunio...
  • Jakonic

    21.01.2016 08:36
    Eto politike ove vlasti. Kada ova vlast diže kredite u ime države za svoje plate, sirotinja Srbije otplaćuje taj kredit kroz razne namete pod prisilnom naplatom. Ali kada sirotinja diže kredit, razni harači ove države im oduzimaju stan, kuću i imovinu. Jeli ovo to što ova vlast smatra u redu i dobro za građane?
  • pepsi

    21.01.2016 08:18
    Kako je to moguce kad nam ide sve bolje....ekonomski tigar..ahahahaha
  • dikac

    21.01.2016 08:17
    mafija
    Da, kako da ne... Sve je to vec rezervisano i pre nego sto se pojavi na oglasnoj tabli suda. Ako se pojavite na nekoj aukciji bicete "ljubazno" upozoreni da ne pokusavate da licitirate od strane nabildovanog celavca. Ako ste ipak uporni, nabice vam cenu dok ne odustanete ili otrovati zenu, silovati psa...
    Zasto ne naprave anonimnu online aukciju preko interneta kako se to inace radi?
  • Poverenje

    21.01.2016 07:44
    Gazde MMF biti zadovoljni.
    Premijer biti zadovoljan.
    Bler biti zadovoljan.
    Svi domaći zadaci su urađeni.
    Sad još samo da produžite mandat još 4 godine Spasitelju, pa da se završi započeto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna