Info
17.02.2016.
11:42
Srpska berza struje "SEPEKS" jutros je zvanično počela sa radom.
  • ex chapman

    17.02.2016 12:26
    koristi od ovoga neće imati građani to je sigurno. korist će imati tajkuni koji su uspeli da obezbede da država (jer u krajnjoj instanci iza svega stoji država) MORA od njih da otkupi svu struju koju proizvedu i to po povlašćenim cenama (jer bože moj oni je proizvode "ekološki") a to građani već odavno unapred plaćaju a i ne znaju, kroz neki volšebni fond za unapređenje održivog razvoja. a tek će da plaćaju kada ovo masovno zaživi.
    naravoučenije: da bi došli do istine o bilo kom društvenom fenomenu (od najaktuelnijih tema pa do drevne istorije) samo treba otkriti ko se i kako okoristio. što bi rekli majstori "špekulatori" Englezi - follow the money!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna