Info
20.02.2016.
21:15 > 21:37
Radošu Bajiću koji je snimao pojedine epizode poznatih serija "Selo gori a baba se češlja" i "Ravna gora", Kragujevac je ostao dužan devet miliona dinara.
  • Orwell Vegan

    20.02.2016 23:51
    Sjasi vise
    Nije Kragujevac najveci prevarant. Objavite ako smete koliko RTS placa po epizodi izabranim likovima koji grade karijere i kuce parama pretplate. Da li ste svesni da je novac od pretplate ogroman, previse velik za slabe programe koji se prave, to se vidi iz aviona. Ajde vise dosta cutanja o korupciji i nepotizmu u kulturi.
  • Mile

    20.02.2016 23:03
    zakljucak
    Neka uzme izvrsitelja i svu kompletnu lazovsu svitu izbaci napolje.Dosta vise sa zasticenim lazovima i prevarantima pod okriljem vlasti.Ovakvim prevarama su zavili mnoge privrednike u crno a posle im salju izvrsitelje na adresu.Zasluzio je ovaj narod da ga vodi posten covek a ne lazov do lazova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna