Info
21.02.2016.
12:52 > 12:53
Sindikat penzionera Srbije saopštio je danas da PUPS nije stranka penzionera već interesna grupa, da je potpuno svejedno sa kim će ići na izbore i dodaju da je premijer Aleksandar Vučić izneverio penzionere.
  • Liman3

    22.02.2016 21:57
    Pa dobro je da ste ukapirali..
    ...najzad penzioneri za koga ste glasali pa sad pamet u glavu na ovim izborima! Zasto se ne postavi pitanje i donese zakon da svi koji su navrsili 69 godina i u penziji su da im se oduzme pravo glasanja! Zasto stari, senilni i zadrti da kroje sudbinu nama mladima, zasto to neko ne postavi pitanje i ne pokrene se glasanje o tome a usput da im se zabrani i kola da voze kad napune 70 godina, pa bre ko kamikaze su!
  • Lovac Luka

    22.02.2016 12:00
    zdrav razum
    Znaci dragi penzioneri na izborima,pamet u glavu,samo pogledajte u novcanike i frizidere.Ne nasedajte vise na lazna obecanja da ce Vam biti bolje,vama treba dobro odmah za kasnije je veliko pitanje ko ce docekati sa ovakvom politikom.Izdrzavali ste do sada sve ukucane,sada ne mozete ni sebe,pa kakvu onda buducnost da ocekujete.
  • Mile

    21.02.2016 20:25
    Ova pups-ovska družina moraće da potraži drugu izbornu bazu a ne samo koalicionog partnera. Za početak mogu da se okrenu omladini kojoj nude penzionersku budućnost.
  • JUN

    21.02.2016 15:06
    Svaka, al' bas svaka vlast se trudi da pridobije penzionere iz dva razloga : 1.Punoletni su, dakle, imaju pravo glasa. Izlaze na i zbore i u tome su vrlo revnosni ( Alchajmer manje-vise) 2. Kad im smanjuju penzije, povecavaju racune za struju, poreze... mogu da se bune,dure,duvaju-puvaju, strajkuju... do mile volje. Nisu oni ni lekari, ni profesori, ni advokati, ni masinovodje..... pa da "stane" sve u drzavi. Cak bi bilo pozeljno da strajkuju gladju.
  • Vlada

    21.02.2016 13:12
    ---
    Dobro jutro i laku vam noć penzioneri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna