Info
27.02.2016.
08:29 > 15:15
Šef misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) za Srbiju Džejms Ruf izjavio je danas da i dalje očekuje da će u ovoj godini biti otpušteno oko 1.000 ljudi iz EPS, dok će o povećanju cene struje biti reči prilikom naredne posete misije, odnosno posle izbora.
  • Alpeza

    28.02.2016 17:59
    Jel onaj Ferko, što je bio u demokratama, onaj što je iz Parking servisa došo u Zelenilo za direktora i zadnjeg dana svog mandata primio 136 svojih partijaca, sada u Elektrovojvodini, primljen ispred palmine il rasimove stranke (pre toga, a posle demokrata pravio neku svoju slovačku stranku), da prvo bude savetnik, a sad radi neki referentski poso u Elektrovojvodini, na spisku viškova? Ako jeste, kako će EV opstati bez naj boljeg ekonomiste sa Janićije i Danica Fakulteta?
  • пола виагре

    27.02.2016 13:17
    И онда кажу да нисмо колонија! А други нам управљају новцем, послом, законима, пензијама...Има нас који и видимо својим очима а и мислимо својом главом! Смрт фашизму, слобода народу!
  • Che

    27.02.2016 10:53
    Ako nešto drugo mora da se usaglasi, struja ne mora! Ona se ne može strpati i torbu i odneti stranim državljanima!
    Kad se otpuste viškovi radnika, cena izgura na "svetsku", poslednja vrednost ove države će biti prodata(ustupljena za dž) strancima, koji će kupiti kajmak od ovog sirotog naroda. Do trenutka kad se pojavi neki istinski čovek sa ovih prostora i na jedini mogući način preseče zlo! Kao ovo ime!
  • Drum

    27.02.2016 09:32
    Neka se MMF goni odakle je došao!

    Kaže ekonomski program daje dobre rezultate, njima su dobri rezultati dok god imaju i malo kože da nam zgule s leđa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna