Info
01.03.2016.
16:34 > 16:42
Elektronski mediji u Srbiji najčešće ne poštuju postojeći zakon i pravilnike time što ne obeležavaju sadržaje koji su adekvatni za određeni uzrast, rečeno je na skupu o primeni novog sistema označavanja televizijskog programa.
  • Toma

    02.03.2016 00:17
    Kao da je potrebno ne znam ni ja šta da padne s neba da ovo zaliči na pravnu državu. Koliko ste kazni napisali za emitovanje reklama protivno zakonu? Kolike god da su kazne, posle treće kazne da sledi oduzimanje nacionalne frekvencije, bajo moj reda bih napravio za pet minuta.
  • ana

    01.03.2016 17:29
    slažem se
    ako želimo da nam društvo bude niralno nenornmane sadržaje smestiti u ovir kom mogu da pridju slični. Nenormalno prokazivano svaki dan je propagirano kao normalno.
  • Vlasnika u zatvor

    01.03.2016 17:22
    Mediji su mnogo više plaćeni da upravo takav sadržaj emituju, nego što ih mi možemo kazniti.
    Pošto nijedan takav "projekat" nije slu;ajan niti proiyvod bilo čije ideje ili originalnog razmišljanja,
    pouzdano se zna ko spolja i zašto plaća domaće tajkune da upravo takav sadržaj emituju.
    Kazne će samo malo povećati cenu toga, ali neće zaustaviti emitovanje tog sadržaja, pa sve da se ništa drugo ne emituje. Vlasnika televizije u zatvor. Samo će ih to zaustaviti. A to ovakva i ova vlast nije u stanju da izvede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna