Info
15.03.2016.
22:24 > 22:44
Imunolog Zoran Radovanović kaže da se istina o neželjenim reakcijama na vakcine ne skriva i da je jedini cilj te manipulacije uznemirenje građana.
  • lela

    16.03.2016 14:43
    baš bez veze
  • Mirko

    16.03.2016 11:57
    @"Mirko": na protestu protiv vakcinacije 12.06.2016. godine, između ostalih govorili su Mila Alečković iz dSSa, Milica Đurđević iz Zavetnika, Biljana Đorović iz Dveri. Sve su one vakcinisane a sad govore protiv vakcina. Na njihovim sajtovima stoje tekstovi protiv vakcina. Kao što znaš ove stranke učestvuju na izborima. Cilj im je samo da uđu u skupštinu a sa tim da dođu do novca. Nema nikakvog drugog razloga.
  • I

    16.03.2016 11:32
    Koji ste vi bolesnici. Biće da je od vakcina koje ste primili kao mali.
  • Đunta

    16.03.2016 10:48
    Zbogom pameti, dobar dan varioli, dečjoj paralizi, difteriji i drugim kugama. Srbija se ubrzano vraća u Srednji vek, gde, ako ćemo iskreno - i pripada...
  • Jogi Letač

    16.03.2016 10:40
    U Srbiji su svi stručnjaci za sve, od fudbala do zdravstva, na osnovu nekoliko jutjub filmova. Zato i imamo Tomu diplomu za predsednika i ministre sa diplomama raznih sega-mega univerziteta, jer sa takvim nivoom zatuljenosti stanovništva možeš proturiti i da je mleko crno, bez problema.
  • Maja

    16.03.2016 10:30
    Pero
    Mnogi lekari iz Novog Sada u privatnim razgovorima, su protiv vakcinacije. na zalost plase se da javno istupe. Ne mislim da je zavera. Znam kolike su zarade u farmaceutskoj industriji.
  • pera

    16.03.2016 09:32
    ..
    Najbolji su mi ovi koji "misle svojom glavom". Nasli klip na jutjubu pa provalili zaveru.
  • Maja

    16.03.2016 09:32
    Sloboda izbora
    Ne zelim da se mom detetu ubrizgava bilo koja supstanca koja nije ispitana ili nije potpuno bezbedna. Zivimo u higijenskim uslovima, jedemo zdravu hranu, po mogucnosti organski gajenu, trudimo se da sto vise vremena provodimo na svezem vazduhu i onda ce doci "drzava" i fasistickim metodama ubrizgati nepoznatu supstancu u nase zdravo dete. Zasto? Jer je neko od drzavnih sluzbenika uzeo mito! Nece moci pa makar se selili zbog toga iz ove zemlje. I sta je sledece? Inace moja drugarica zivi u SAD i njeno dete nije primilo ni jednu vakcinu. Ne mora!
  • Ana

    16.03.2016 08:47
    korupcija
    U Americi država nadoknadjuje bolest koja je iz vakcinacije proistekla ili smrt, a u Srbiji sve posledice vakcine, bolest i smrt je na vašem trošku a država potpisuje da ne može se ganjati sudski farmaceutska kompanija. Uzima pare ako se ne vakcinišete, tera u zatvor a nema nadoknade za žrtve vakcinacije. Ako idemo u EU, treba uskladiti zakone sa razvijenim zemljama EU, a to je da nije obavezna vakcinacija, i nek uvedu iste restrikcije kao u EU. Ne živimo u 1839 godini, tako da je neprimereno praviti paralelu sa Milošem Obrenovićem za jednog lekara već zakone uskladiti sa EU, i dati nam ista prava kao u razvijenim zemljama u ovom veku, a ne u 19.v.
    Posebna tema je što su glavni za odlučivanje na projektima u Novartisu
    http://www.telegraf.rs/vesti/966425-slavica-djukic-dejanovic-na-platnom-spisku-kompanija-koje-prave-vakcine
  • "Mirko"

    16.03.2016 07:25
    Lupetas!
    Tebi je bas ispran mozak
  • Nisam nastran

    16.03.2016 04:27
    Samo pitam
    Ok, neka je sve to tako. Zbog čega onda lekari, minsitar zdravlja ili bilo koji predstavnik vlasti neće da potpiše da su vakcine bezbedne i da nema neželjenih efekata? Kako to da su deca (jer se ona najčešće vakcinišu) predmet posebne državne brige kad treba dati vakcinu, a kad se dete razboli od efekata vakcine, od njega i njegovih roditelja državni organi okreću glavu, prave se nevešti i neće da pomognu sistemski? Odbijanjem da pruži pismeno uverenje o bezbednosti vakcina, vlast svrstava sebe u rang jedne Slađane Velkov i sličnih osoba.
    Uzgred, ovo nije Amerika i ovde još niko nije dobio proces protiv države. Ovde se ministar zdravlja postavlja kao predsednik sindikata lekara, a na pacijente malo ko misli.
  • Bas

    16.03.2016 01:41
    Kako dr objasnjava SAD isplacuje licima koji su slucajno prijavili posledice, a da nikakve nisu ni imali- smesno."osloboditi 100 krivih,nego kazniti jednog nevinog" - Tacno tako. Kod nas je isto. Kriminalci na ulici, a posten svet ne moze da ostvari svoja prava,iskonska.Nisam deo nikakvog lobija, dete mi primilo sve otrove, obrazovan sam i imam jos uvek svoju glavu i uvek cu stati uz one koji postuju slobodu izbora.Fasizam se uvodi na mala vrata pravdajuci se gore navedenim.Ko je citao zakon, sve mu je jasno. Svi pricaju o roditeljima koji odbiju i slicno. A sta je sa nama,odraslima? Pravilnik predvidja uvodjenje obavezne vakc. kad tamo neko odluci da je epidemija za sve, ne samo za decu. I sta onda? Evo ja prvi odbijam. Necu kinesku vakcinu sa isteklim rokom, za koju je nasa vlada potpisala ugovor sa farm. kucom da nece traziti odstetu za nezeljene reakcije na istu. Ko je odgovarao za one vakcine za H1n1,sto su uvezene sa isteklim rokom, niko. Svi koji su imali % su na tv primili svetu vodicu,da bi nas motivisali da se svojevoljno otrujemo.Ko je uopste primio tu vakcinu? Izvrcete cinjenice, pravite razdore,uznemirujete roditelje,uvodite policiju u domove zdravlja! Svako normalan se upita, o cemu se tu radi? Molim obavestene da provere karton vakcinacije deteta Novaka Djokovica, posto je on veliki patriota, verujem da ce hteti da bocka dete nasim vakcinama, kad ga vec leci suncem i sirovom hranom.Ne znam kako moze biti tako zaostao kako vakcinasi kazu, mada je to za respekt.
  • Mirko

    16.03.2016 01:18
    sve desničarske stranke u Srbiji propagiraju stah od vakcinacije da bi povećale strah od Zapada. Dveri, Zavetnici, DSS prednjače i mrače o tome. Vraćaju nas u srednji vek.
  • Vlada

    15.03.2016 23:14
    ---
    Ovo je laž, što iz nedovoljnog znanja lekara o sastavu vakcina ili verovatnije zbog interesa. Istina o vakcinama je procurela i nikakva trućanja lekara ne mogu da zaustave ono što je evidentno i jasno - vakcine su opasne za zdravlje. Njihov sastav je tajna ali posledice koje izazivaju nisu, nažalost su pogubne po zdravlje!
    Lekari, ne trošite vreme čitajući laži koje vam putura farmaceutska industrija, nego brinite da spasite narod koji ovako trujete i ubijate.
  • Uros

    15.03.2016 23:03
    @imunolog
    Kad pocinje vest sa imunolog taj i taj je rekao.. Koja te je farmaceutksa kuca platila Zorane?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna