Info
28.03.2016.
15:52
Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Branislav Bugarski ocenio je na konferenciji "Izazovi javnih finansija lokalnih samouprava" da će u 2016. godini, u odnosu na BDP, u vojvođanskim opštinama biti tri puta više kapitalnih ulaganja nego na teritoriji Srbije.
  • roki

    30.03.2016 08:11
    A sebi Bugarski koliko je stavljeno u dzepic??Isti ste svi....bljak
  • Zemljoposednik

    29.03.2016 08:32
    Najveci deo ulaganja u Vojvodinu je na teritoriji sremskih opstina koje se naslanjaju na Beograd (Pecinci, Pazova, Indjija), tamo malo pa malo nice po jedna nova hala, nesto manje u okolini Novog Sada. Ali to nije uspeh ni jedne vlade (pokrajinske ili republicke) jednostavno kompanije biraju blizinu velikih gradova i veliku bazu strucnije obrazovanih, dobru infrastrukturu ( autoputevi, zeleznica, aerodrom) i blizinu glavnog (i jedinog) trzista u Srbiji(Beograda i NS-a). Ali zato ostatak drzave odumire, susedni Irig, Ruma, Mitrovica i Sid su u raspadu, ljudi bez posla, infrastruktura se ne popravlja ni kad totalno propadne, mladi beze u BGD ili NS. Jos gore je na severu Backe ili u Banatu, o juznoj Srbiji, Brankovini, ili pak istocnoj Srbiji ne treba ni trositi reci, njih je i gospod bog zaboravio.
  • NS Alien

    29.03.2016 03:26
    Ma idi begaj
    Ikea ulaže samo u jedan posao kod Beograda više nego što je Vojvodina videla živog novca u svim ulaganjima od 2000. godine do danas.

    Šta ćemo sa tim?

    Ima više fabrika u užoj Srbiju u koje je uloženo višeevrića nego što su ikada mogli i da zamisle u svojim neostvarenim projektima DS i LSV.
  • Republikanac

    29.03.2016 00:15
    Ne poklapaju vam se predizborne basne sa činjenicama. To je samo dokaz da nemate pojma šta se dešava po Vojvodini ili se pravite ludi.
  • nsss

    28.03.2016 22:26
    uzas
    kako neko moze gledati u foto aparat u kameru u narod i tako besomucno lagati
  • nine

    28.03.2016 21:45
    ...
    Gosn.Bugarski koliko se ja secam vi i vasa familija niste imali nesto puno zemlje,a sada se i u to razumete i imate dosta hektara..vi ste cudo do izbora..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna