Info
11.04.2016.
14:33 > 14:43
Redaktorska greška u Zakonu o turizmu izazvala je buru reakcija hotelijera i ugostitelja, pa su mnogi od njih bespotrebno menjali ili započeli proceduru promene naziva svojih objekata, saznaje 021.
  • kraljevic marko

    12.04.2016 01:53
    @musa kesedzija
    Vaistinu!
  • Zbogom pameti

    11.04.2016 19:22
    Pa kad su svi vicni da menjaju zakone tako treba i da se urade precisceni textovi od strane nadlezne komisije za zakonodavstvo...
    Ovo sto se radi kod nas je katastrofa...textove nezvanicno preciscavaju firme koje se bave prekucavanjem donetih zakona prwcilnika i njihovih izmena...a nikad u zivotu nisu videli zvanicno preciscen text nekog dokumenta....
    Zato je moj savet svima dobronameran...osnovni text iz sl luzbenog lista plus text izmena i dopunaniz sl lista i sami gledajte ...
  • Mile

    11.04.2016 18:37
    Kakvo obrazovanje takve i recenice, jos da su uz diplome mogli da kupe i koji gram mozga ,gde bi im bio kraj
  • Zbogom redaktoru!

    11.04.2016 18:19
    Ma, ti redaktori... to su najveći neprijatelji naše zemlje. Dovode nam Blera u posetu, što je direktno priznanje da je agresor u pravu i gaženje žrtava. Raspisuju nam kazne od 50.000 a zna se da je to veće od bilo čijeg proseka (igraju se, deca, naprednih Nemaca). Smanjuju penzije a posle ne vrate. Sve i da je trebalo za budžet davno je prošlo vreme da to vrate na staro, što je znači nepoštovanje prema nečijem radu. A kako bi, redaktor, to i poštovao kada sam nikada nije radio. Ali je zato umeo da nagradi otimače. Ljude koji naplaćeno ne umeju da uplate onom radi koga su otimali. Ali, to je posebna priča. I tako... redaktori su gadna stvar.
    Ne povratilo se, nikad nikome, da ima redaktora.
  • Zlatka

    11.04.2016 17:17
    "Greskica" u Zakonu
    Tako je od 1.januara 2016. ispravljena "greskica" u Poreskom zakonu po kome je bilo predviđeno da svi građani koji ne plate porez budu kažnjeni sa minimalno 50.000 dinara. Ova drastična kazna bila je greška je bivseg ministra Lazara Krstica i njegovog tima.
    Uvek se greska omakne : redaktoru, pripravniku, starleti, bivsem ministru...... A ko plati tu gresku? Hvala Bogu, sto uopste tu "gresku" primete i isprave nakon sto se digne prasina. Inace, ako prodje,prodje.
  • Maja

    11.04.2016 16:11
    Turizmolog
    Život u zemlji potpunih degenerika koji donose zakone, pravilnike...Eto šta se dešava kada se svi zaposle preko veze, bez trunke znanja, profesionalnosti..ne cene posao koji imaju. Doneseš jedan zakon, pa kada svi polude zbog količine kretenizma, onda ups nismo mi pogrešili već redaktor. Zaista sramotno. Svi ti ljudi treba da dobiju otkaz.
  • Nervirach

    11.04.2016 15:32
    Sada je redaktorska greska. Da, da, sve mislim. Kriv je portir i spremacica. Nisam citao da li ste mi objavili komentar ali ticalo se da li ce neko smeti da nalozi gazdi Hotela Park da promeni ime. Kanda ne. Mislim, nije on jedini. To je krema Srbije
  • Gde Pobeći

    11.04.2016 15:13
    Tužna je ova "država"
    U ovom primeru se vidi sav "rad" naših zakonodavaca, počevši od vrlog ministra, preko kojekakvih odbora do 250 dizača prstiju! A posebno se ističe ovaj šarlatan koji umesto ostavke "nudi" pravilnik kojim ispravlja ZAKON???
    Ne spominje se naknada štete za već preduzete radnje oko ispravke imena?
    Banana je mnogo mnogo ozbiljnija stvar od ove tvorevine!
  • musa kesedzija

    11.04.2016 14:56
    Ovi nisu normalni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna