Info
24.04.2016.
16:17
Kralj Saudijske Arabije Salman smenio je državnog ministra za vodu i struju Abdulaha al-Huseina, zbog besa koji je u javnosti izazvalo povećanje cena.
  • Da rezimiramo

    25.04.2016 15:11
    Rastući trend u svetu je da aktuelni političari daju dozvole - dugogodišnje, kompanijama a obično stranim korporacijama - na vlasništvo vetra, sunčeve svetlosti i vode.
    Time oduzimaju pravo svojim građanima da koriste vetar, skupljaju vodu koja pada sa neba, ili postave sunčeve kolektore. Kao i da kopaju bunar na svom zemljištu.
    Time osuđuju građane da KUPUJU energente ili vodu od korporacije, koja ima kapitalistu vlasnika.
    Pitam se, koliko će proći dok se osnuje neka vrsta internacionale, koja će se boriti za prava naroda, u odnosu na prava kapitaliste?
    Pošto, sigurno je da ti vlasnici neće stati ni kada je reč o telu preminulog ili ljudskim organima.
    Za sada, već uzgajaju po Italiji i Britaniji, po tamo važećim zakonima, genetski modifikovane fetuse, kao svoje vlasništvo. Uskoro i licencirani proizvod, inovaciju. Brend. Vlasništvo za uzgoj ratnika, prostitutke ili jednostavno - tranširanje u organe.
    Oni neće stati dok ih neko ne zaustavi.
  • djoni

    24.04.2016 22:28
    ...
    Jel to isto kao kad bi Bokana i kokosare iz SPO-a(Piljic itd..)odstranili iz vodovoda????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna