Info
28.04.2016.
18:42 > 19:11
Posrnula nemačka automobilska kompanija Folksvagen (VW) objavila je danas da će vodećim menadžerima isplatiti ukupno 63,2 miliona evra za 2015. godinu, uprkos ogromnim gubicima koje je prouzrokovao skandal sa lažiranjem podataka o emisiji štetnih gasova.
  • zivan

    28.04.2016 22:17
    U pitanju su uslovni bonusi, s obzirom da se vezuju za ostvarenje postavljenih planova razvoja i poslovnih rezultata. Kako se WV solidno oporavlja, realno je da nakon tri godine budu isplaceni. Susstina je da evropske automobilske firme prednost daju dizel motoru, americcke motorima benzincima. Ameri su uspeli da nametnu izuzetno visoke standarde za ccestice izduvnih gasova, koje dizel motori teze ispunjavaju, pa otuda nevolje.
    Ipak, pokazale se da su senzacionalne glasine o pet puta vecoj emisiji gasova lupetanja. Softver je prikazivao emisiju 30 odsto manju od realne. NO, svih 12 modela WV su izvanredna vozila, svaki lider u svojoj klasi, zato se nemaccki proizvodjacc i brzo oporavlja.
    To je borba izmdju proizvodjacca dva tipa motora sa unutrassnjm sagorevanjem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna