Autor: Dnevnik

Info
13.05.2016.
13:22 > 13:52
Nekada uspešna Fabrika za preradu povrća "Prima produkt" iz Kikinde doživela je potpuni poslovni krah, pa će najverovatnije po okončanju stečajnog postupka uslediti likvidacija.
  • Piksi

    20.01.2017 09:24
    Laz
    Sve kompanije koje su navedene u tekstu su upropaštene za vreme "sposobne" vlasti DS+LSV+DSS+G17+,... od 2000. do danas.
    2000. kad su nam navedeni, na čijem čelu su bili "experti": Milešević, Panić, Radaković, Borovac, Melankovi, Kikica;... uveli "demokratiju" sve te firme su radile i to DOBRO radile. Kada su oni i njihove stranačke gazde u BGD preuzeli vođstvo kako bi nas odveli u "bolji život" Kikinda je postala grad iz kojega se beži jer nema posla ni budućnosti. Ono u čemu su te vođe uspele je da sebi i svojim pokolenjima obezbede ne "bolji" već "bogati život", a radnike navedenih firmi su doveli na ulicu i u bedu. Zato - NEMA LAGANJA I PODMETANJA - nije SNS kriv za propast kikindske privrede i Kikinde...
  • diksi

    13.05.2016 14:16
    Sposoban gradonacelnik
    Dok vlast kosi travu i sadi drvece, otvara decije festivale, grad se gasi i tone. Polako katanac stavljaju Prima, Banini, Toza, Livnica. A i Metanol se uskoro prodaje zbog niske cene sircetne kiseline na ruskom trzistu i konkurencije sa kojom ne moze firma da se izbori. Dakle grad iz kojeg treba hitno pobeci. Toliko o sposobnosti Markova i njegovih najblizih saradnika. Dobro su obezbedili samo clanove svoje uze i sire porodice. Sve ostalo sto se prikazuje nema veze sa istinom i zdravom logikom. Grad mrtvih dusa. Ako ne vide sta cine tim je tuga veca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna