Autor: Tijana Janković/foto: Webinfo

Info
02.06.2016.
11:22 > 13:20
Prema podacima bečejskog Centra za socijalni rad, prošle godine dupliran je broj krivičnih i prekršajnih dela koja su počinili maloletnici.
  • dule

    02.06.2016 14:11
    "Prema standardima Evropske unije, kaznena politika je dobra i svima daje šansu da budu društveno odgovorni. Isto tako, različite vaspitne mere različito utiču na decu, pa je nekom ukor ili izvinjenje dovoljno, dok, sa druge strane, kod pojedinaca ni odlazak pred sudiju ne daje pozitivne efekte."

    Kad ovde odgovorni shvate da mi nismo Evropska Unija, nemamo materijalno bogatstvo EU, nemamo kulturu i mentalitet EU onda će možda shvatiti i da ne možemo da slepo primenjujemo rešenja iz EU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna