Autor: Politika

Info
06.06.2016.
12:02
Srbija je među prvih deset zemalja po broju stanovnika što napuštaju državu tražeći posao u inostranstvu, pokazuje poslednji izveštaj Svetskog ekonomskog foruma.
  • Perica

    06.06.2016 23:21
    Premijer
    Sad ce premijer na TV da objasni ovaj problem bez brige.
  • Liman3

    06.06.2016 21:07
    A zasto ne?...
    ...zasto da radno sposobni ne odu u inostranstvo i ne zarade penziju? Kakvu cu ja imati ovde penziju jer radim celog zivota kod privatnika i prijavljen sam na minimalac a imam vise strucno obrazovanje za koje privatnika zabole....Pa sad da mi objasne Veliki srbi i patriote sta je to dobro za nas ovde u smrdiji od zemlje sto smo vredni i mucimo se radeci na vise poslova ne bi li preziveli od 1vog do sledeceg 1vog u mesecu i sta ce nas zadrzati da ostanemo ovde? Lako je da nam pametuju svi politicki zaposleni u drzavnim preduzecima koji su usput i pokupovali raznorazne diplome pocev od predsednika drzave Nikolica gde dobijaju plate za nerad o kojim mi obicni smrtnici mozemo samo da sanjamo! Usput mogu samo da mi daju i ovi placeni botovi minuse za nesto sto sam rekao istinu a koja stvarno boli najvise nas koji posteno radimo za nekog da se obogati a drzava okrece glavu na to sto smo prijavljeni i dobijamo neke minimalce a svoje diplome smo posteno zaradili ucenjem i zuljanjem stolice a ne kroz lopovluk, uvlacenje u neke politicke stranke i ucurivanjem u neka drzavna preduzeca praveci se pametan sa kupljenom diplomom! Ko poslednji ostane ovde zamolio bih ga da ugasi svetlo da ne trosimo bezveze povlascenu struju od Koleta!
  • UPS

    06.06.2016 15:32
    U cemu je problem? Ljudima treba ispuniti zelju da zive i rade gde hoce. Predlazem Luksemburg i Linhenstajn.
  • Kiklop

    06.06.2016 15:31
    Bojim se da ako se uzmu u obzir oni koji stvarno mogu da odu odavde i nađu posao, da je odnos svaki drugi
  • odoh do kraja godine

    06.06.2016 14:00
    Uuu, mnogo. Ja mislio da ovde ima
  • Digla žaba nogu

    06.06.2016 13:36
    To, dok ne krene svetski sukob. A onda će shvatiti koliko je Srbija lepa i pokušati da se vrate, po svaku cenu.
    To je otprilike kao što sada svi žele da budu programeri, kao nekada 70-tih što su svi želeli u pravnike i ekonomiste.
    A to se promeni. Odjednom dobiješ gomilu istih slučajeva.
  • zivan

    06.06.2016 12:57
    Uvidja se da je opstanak penzionog sistema krajnje upitan i svako ko mozze pokussava da nekako stekne inopenziju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna