Autor: Novosti

Info
09.06.2016.
14:20
Pista aerodroma "Ečka" biće asfaltirana i produžena sledeće godine, saošteno je na poslednjoj sednici Srednjebanatskog upravnog okruga.
  • Huncut

    09.06.2016 20:14
    Onaj koji zna
    Aerodrom na odlicnoj lokaciji, a postoji i neiskoriscena betonska pista koju su pravili jos za vreme prvog svetskog rata a Nemci su ga koristili za vreme drugog svetskog rata. Istina da je betonska pista u plocama, ali se da koristiti uz minimalne popravke. Stoji da je travnata pista duga i u odlicnom stanju. Bilo bi dobro da letiliste zazivi, ali cisto sumnjam. Nesto slicna varijanta ozivljavanja je sa cenejskim aerodromom...kazem cisto sumnjam da ce se moci iskoristiti obe poletno sletne staze, sem za poljoavijaciju i sl. A gde su propratne zgrade , hangari... Odokativne procene za Ecku su, da je prijekat jako skup i da nema nista od toga. Na zalost.
  • Zivan

    09.06.2016 15:03
    Prosto je neverovatno koliko svi luduju za aerodrumom u svojoj okolini, Zrenjaninci, Novosadjani, Somborci, Suboticcani, mada su u blizini aerodromi u Beogradu, Temissvaru, Osijeku i Segedinu.., a verovatne ce se i vojni aerdrom na Batajnici transformisati i teretni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna