Autor: Dnevnik

Info
01.07.2016.
07:50 > 08:22
U apotekama u Srbiji nema leka "utrogestan", koji sprečava pobačaj, ali se koristi i u procesu vantelesne oplodnje.
  • eva

    01.07.2016 18:14
    Trudnici
    Nemam sta da krijem, ovde je sve anonimno. Nije mi niko u DZ trazio nikakve dodatne analize nigde drugde, isto tako ni ginekolog na Poliklinici. Necu nikoga da imenujem zbog moguce reklame. Svejedno, svi su mi pristupili profesionalno i nisu odugovlacili. Za mesec dana sam uradila briseve, HPV, pregled uz, kolposkopiju i biopsiju, dobila nalaze i sad sam opustena, jer samo pratimo. Isto tako i za spiralu. Dr mi opet dala uput i sve sredjeno maksimalno brzo i efikasno.
  • Trudnica

    01.07.2016 16:08
    @Eva, recite istinu
    Nije uhvaćen, dobro ste rekli, jer su uigran tim (što bi AV rekao kao hobotnica). Lično sam bila prisutna kada je sestra rekla da je policija napravila zabelešku...Zar u Betaniju ne idu samo trudnice i porodilje?! I one žene koje moraju da urade određene ginek. intervencije. Što bi vi išli tamo posle porođaja? Niste bili jasni koje odeljenje je za svaku pohvalu? Vi mate sreće, pa sve završavate u DZ, a šta je sa onim ženama koje to ne mogu? Hajde budite malo solidarni, a ne tako isključivi. Vi svoje obavili i baš vas briga za sve ostale buduće majke, divno. Kako bi vi reagovali da nema leka koji vam je neophodan da iznesete trudnoću?
    Uostalom ženo, koga vi obmanjujete ovde? Nas ili sebe? Garantujem da ste od svog ginekologa iz DZ izašli s ceduljom u kojoj privatnoj lab. možete sve završiti brzo i "stručno".
    Najkrumpiranija ustanova u NS je Betanija i hvala 021 što su objavili komentar!
  • eva

    01.07.2016 11:28
    trudnici
    Kako mislite da policija nije retka stvar? Nesto se ne secam da je iko ikada tamo bio uhvacen za mito, koje VECINA uzima i trazi.
    Ja od porodjaja ne zalazim tamo, niti cu. Imam dobru dr u Dz, ako nesto zatreba posalje me na Polikliniku, tamo mi sve uradi i ne traze da idem privatno i sl. To odeljenje je za svaku pohvalu.
  • Biljana

    01.07.2016 11:25
    Ostalo nam viška :)
    Bila frka oko leka i dok sam ja bila trudna ali na kraju nabavili pa nam i preostalo, ukoliko je nekom potreban, poklanjam kutiju 30 kom x 100mg (nedostaje samo jedna tableta), rok upotrebe do 02/2017 pa se javite na zmajce@gmail.com
  • Trudnica

    01.07.2016 08:55
    Čega ima u ovoj zemlji
    Lekova nema, državne službe (lekari u Betaniji) su nemarne i bahate. Ali zato ito ima privatnih ordinacija, koje uzimaju enormno visoke cene za preglede, profitiraju na strahu i zabrinutošću budućih majki, "nameštaju" lekare (kao preporuka) za porođeje (odmah se zna i tarifa). Policija nije tako retka stvar u Betaniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna