Autor: RTS/ foto: Pixabay

Info
03.07.2016.
11:18 > 12:11
Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo je pokrenulo akciju dobrovoljne predaje naoružanja za koje ne postoji dozvola.
  • Puskar

    03.07.2016 19:40
    Zapitajte se zasto ?
    Gradjani koji legalno poseduju licno naoruzanje dovijaju se na razne nacine da ga se rese i po potrebi nabave nelegalno a, zasto ?
    Drzava, umesto da stimulise legalizaciju , radi sasvim suprotno.
    Gradjani plate silne takse za dobijanje dozvole za drzanje licnog naoruzanja,plate obuku u rukovanju istim koja je uslov za dobijanje dozvole , plate i lekarsko uverenje i na kraju plate i oruzije. Onda dolazi ono sto se granici sa zdravim razumom. Svake godine taksa na posedovanje oruzija u iznosu od 3.300 dinara, kao da to oruzije vlasniku donosi nekakvu materijalnu korist. Svakih 5 godina novo lekarsko uverenje.
    Naravno neki gradjani s pravom ce postaviti pitanje sta ce kome oruzije u kuci ? Pa razloga je dosta od ljubavi prema oruziju, porodicnoj tradiciji,dragoj uspomeni na pretke i sl.
    Cinjenica je na zalost da je glavni razlog licna zastita i zastita porodice od sve veceg porasta kriminala i psihopata u nasem okruzenju, i neefikasnost rada drzavnih organa,na zalost.
  • Gradanin

    03.07.2016 13:14
    Pitam...
    Kada ce ministarstvo unutrasnjih poslova pokrenuti akciju vracanj nelegalnih doktorskih diploma?Neznanje je najuboitije oruzje. De pokazite prime Vi kji imate takve diplome, i sa koima javno masete.ï

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna