Autor: agencije

Info
05.07.2016.
21:01 > 21:12
Predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović izjavila je da je Srbija zaslužila da dobije otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovorima s Evropskom unijom i ocenila da je to neverovatno dobra vest.
  • Koriolan

    06.07.2016 07:08
    Nisam Orvel, ali slutim
    "Požuri druže, brže, jos brže / Za sreću zemlje da sebe daš,
    Čelik nek zveči, kamen nek ječi / Nek slavan bude taj podvig naš."
    Joj, kad državni drugovi uključe turbo: Grabi, otimaj, legalno pljačkaj... Meni, nama, naše... Ko zna kad će ONI reći "Dosta!" Nećemo biti pravna država, jer Evropi to nije ni važno. U novim okolnostima možda uđemo u EU i brže, "pre roka". Evropa daje pare, zauzvrat primamo desetine i desetine hiljada arapskih izbeglica. Eto Arapa u Evropi, jes' da nije Nemačka ili Švedska, ali dobar je i mitski Srbistan. Prljave tehnologije, GMO hrana, skladištenje otpada, oduzimanje životnih resursa... Vrli novi svet, poslednji nastavak franšize "Mad Milojica of Serbia".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna