Autor: Beta, Blic

Info
07.07.2016.
07:26 > 07:44
Ministarstvo privrede Srbije potpisalo je ugovor sa beogradskim proizvođačem obuće UNO o prodaji 70 odsto imovine Industrije obuće Beograd po ceni od 176.100 evra.
  • Neko

    07.07.2016 12:55
    Čudno, samo 5 zaposlenih ?

    Ko li su onda bili onih 20-30-tak likova na Tari pre par nedelja (smešteni u hotel), a na stolovima u restoranu im je pisalo "Industrija obuće Beograd" ?
  • Aaa

    07.07.2016 08:29
    Teško da ćemo ikada više imati kvalitetnu i lepu obuću po meri svake noge i prilike. Imali smo nekoliko izuzetnih proizvođača obuće, sistematski su uništeni, da bismo sada spali na uvoznu, ko zna odakle i ko zna kakvog kvaliteta. Nismo svi skrojeni po jednom kalupu, svakoj nozi i životnom dobu treba drugačija obuća, a da je i lepa ,kvalitetna, udobna i savremena. Toga više nema. Domaći proizvođači (ako ih ima), treba malo da se ugledaju na poznate nemačke proizvođače obuće, da ponude kvalitet i dizajn koji će privući više kupaca. Današnja obuća je uglavnom za jednu sezonu (ako i to izdrži). O poplavi kineskog otrovnog bofla da ni ne govorimo.
    Poenta je u tome što prilikom uvoza, roba prolazi kroz više "ruku", pa se više posrednika dobro "omasti" a da ne uloži nikakav rad u to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna