Autor: Tanjug/ foto: Info park

Info
23.07.2016.
09:24 > 09:38
Grupa od oko 200 migranata, koja je juče iz Beograda krenula pešice ka Mađarskoj, noć je provela na bazenima između Stare i Nove Pazove.
  • ju ju

    23.07.2016 14:52
    a u koloni same zene i sitna deca i stare osobe...
  • @ ja

    23.07.2016 12:32
    Pa naša granica i jeste širom otvorena a da bi ih poslao u EU ti bi praktično morao policiju ili vojsku da pošalješ na teritoriju Mađarske da iseku žicu da binovi ušli u EU. Mađari nisu glupavi. Oni su žicu podigli unutar svoje teritorije a ne na graničnoj liniji sa nama. Žicu su uvukli nekih desetak metara u Mađarsku tako da svako ko tu žicu seče on je seče u Mađarskoj. Kada Mađari nahvataju emigrante u dubini svoje teritorije oni ih samo prebace preko žice na teritoriju koja pripada Mađarskoj tako da oni uvek mogu da kažu da nikog nisu vratili u Srbiju. Pa nisu oni idioti, Orban je pametan čovek i ima veoma pametne i iskusne savetnike. A šta naši imaju? Tamo neke klinke starlete sa 18 godina diplomiraju, sa 19 magistriraju, sa 20 doktoriraju pa sa 21 se uglave po ministarstvima kao savetnice za neka veoma važna državna pitanja. Mi se iznerviramo kada tako nešto pročitamo u novinama a šta misliš šta rade oni u Londonu, Berlinu, Budimpešti, Varšavi, Rimu, Parizu,... kada čuju tako nešto? Umiru od smeha. Kada se naši političari pojave na nekom samitu negde u svetu i kada ih ovi iz normalnih država vide da su došli sa gomilom takvih savetnica oni pričaju viceve o nama. Kao kada mi pričamo viceve o Muji i Hasi, tako oni pričaju viceve o Vulinu, Dačiću, Tomi, Vučiću kada se ovi pojave sa starletama na nekim veoma važnim međunarodnim sastancima. Umesto da smo podigli ograde ka Makedoniji i Bugarskoj, mi glumimo majka Terezu i pljujemo recimo Mađare koji samo štite svoje interese.
  • ja

    23.07.2016 10:45
    протерати
    Треба отворити границу ,послати их у ЕУ и наравно затворити после границу па нека њихове проблеме решава ЕУ
  • DjakoN

    23.07.2016 10:26
    tuga...
    sve ih treba potrpati u vozove i deportovati!! Svima u svetu je lose a oni su jedini pametni! Sta je sa milionima gladnih afrikanaca,sto se oni ne sele...
  • Aleksandar

    23.07.2016 09:58
    Ka pogrešnoj granici hodate!
    Šta onda, stići ćete do
    Horgoša i "dalje nećeš moći"! Eventualno možete da zapatite neke dobre batine, biber sprej i sl. Mislite da ćete izazvati nekakvu samilost ako budete šetali 200 km... Nećete, situacija se odavno promenila za 180 stepeni. Nego lepo nalevo krug, pa sreću tražite negde drugde, jer i ovako će 90%onih koji su uspeli da prođu biti vraćeno nazad. Idite... ma šta nas se tiče gde, ali nas više ostavite na miru. Avgani, Pakistanci, Iranci,... da ne nabrajam dalje, svega ima, a Sirijaca najmanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna