Autor: agencije

Info
28.07.2016.
20:47 > 20:50
Zaštitnici indijskih krava prebili su dve muslimanke u državi Madja Pradešu, zbog sumnje da su prodavale kravlje meso, a potom su na društvenim mrežama objavili snimak tog događaja.
  • PravnikNS

    29.07.2016 14:47
    @Orwell Vegan
    Ne, ubijanje i jedenje životinja je jedna od stvari koje nas čini ljudima, a ne recimo ovcama. Napominjem, JEDNA OD. Zato, između ostalog, imamo i očnjake, da možemo da kidamo meso, kao što imamo i umnjake da žvaćemo semenke i biljke. Mada, koliko vidim, neko bi radije da bude ovca nego čovek.

    S druge strane, agresivna propaganda veganstva, zajedno sa još nekoliko agresivnih propagandi koje sad neću imenovati, gde se protivnici i oni koji ne misle isto kao vegani etiketiraju ubicama, strvožderima, lešojedima, ljudima koji su surovi prema životinjama, bez kojih bi ovaj svet bio lepše mesto itd, jako liči na jedan drugi pokret, koji je isto vodio jedan vegetarijanac. Setićete ga se sigurno, imao je čudne brčiće i naviku da visoko diže desnu ruku.
  • Piplfoks

    29.07.2016 14:02
    @Veganka
    Svaki put kad vegan ostavi komentar, ja kupim po pljeskavicu.
    Često je ni ne pojedem nego je bacim, ali moram jednu da potrošim iz čistog gušta, da i oni osete da učestvuju.
  • Orwell Vegan

    29.07.2016 13:19
    Animals in Modern History
    Agresija je ubijati i jesti zivotinje, a ne odbrana nevinih zivotinja. To bi pravnik trebao znati.
  • PravnikNS

    29.07.2016 08:41
    @Veganka
    Da li je vest da je pas ujeo čoveka, ili da je čovek ujeo psa? Zašto bi bila vest da je neko zaklao kravu, da bi je pojeo? Bila bi vest da je zaklao kravu naočigled gomile hinduista, pošto verovatno ne bi izvukao živu glavu.

    Inače, protiv vegana nemam ništa protiv, čak su mi neke drugarice veganke. I to mi je ok, ne jede ti se meso, ne moraš da ga jedeš. Međutim, protiv agresivnih vegana, kao što si ti, koja me naziva ubicom i strvožderom, e protiv toga itekako imam svašta. Moja hrana jede tvoju hranu, a ti idi i pasi travu.
  • Veganka

    28.07.2016 22:17
    http://youtu.be/C89ACdYmWac
    A gde je vest da je neko zaklao krave? To nije vest, jel?
    Treba da zalimo koljace i prodavce mesa ZAKLANIH neduznih bica?!
    Pa nisu se bavile humanitarnim radom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna