Autor: N1/ foto: Pixabay

Info
29.07.2016.
09:08 > 09:08
Gomila papira na kojima se nalaze imena, prezimena, adrese, matični brojevi i brojevi tekućeg računa nedavno su završili na ulicama Vidikovca u Beogradu, piše N1.
  • Smrdija

    29.07.2016 12:10
    Kakva drzava takve i banke.
  • ns

    29.07.2016 11:48
    Bankster ajd' ne budali, kogod da dođe da skuplja papir banka NE SME da mu da dokumenta sa podacima klijenata, nebitno je da li će stvarno reciklirati ili baciti iz kontejnera NE SMEJU NIKOM IKADA da daju te podatke, za bankara prilično plitko razmnišljanje i obrazloženje da ne kažem pravdanje.
  • Bankster

    29.07.2016 10:43
    Sve je to poteklo od filozofije reciklaže. ne znam da li zbog toga neko ima popust ili korist, ali sve banke to rade.
    Dođu razmaženi studenti, pokupe papir koji treba da bude prevezen na reciklažu i uništen,
    i usput ga bace i u kontejnere - ako su bliži.
    Isključiva odgovornost reciklažne kompanije i radne snage na prenosu.
    Nije banki problem da uništi papir - ali bi onda neko rekao:
    "Ej, pa ovi se razbacuju umesto da čuvaju prirodu..."
  • Ljuba Kragujevac

    29.07.2016 10:33
    kako mi je odgovorila banka
    "Podaci o klijentima čuvaju se na uobičajni način i sa uobičajnom dužnom pažnjom u smislu zaštite podataka o ličnosti." A u drugom odgovoru član izvršnog odbora banke PŠ J. Bošnjak kaže "A osim službenika banke pristup mogu imati i lica ovlaščena od strane izvršnog odbora banke. Podatke banka ne prosleđuje izvan banke." Možda je I.O. neke banke ovlastio đubretare da mogu da pristupe podacima , a da ih čuvaju sa uobičajnom dužnom pažnjom vidi se u činjenici da su ih stavili u vreću , da ne pokisnu. Prema tome sve je u skladu sa zakonom i odgovornosti nema. E ,NBS dosad si trebala da reaguješ barem javnim saopštenjem , ako ne i preporukom da se u zimskim uslovima podaci uvijaju i u najlonske džakove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna