Autor: Danas

Info
01.08.2016.
08:11 > 13:51
Država Srbija je od 2014. do 2016. godine bezmalo polovinu subvencija za podsticaj investicija, prioritetno namenjenih manje razvijenim lokalnim samoupravama, dodelila kompanijama u Beogradu i Novom Sadu, koji spadaju u najrazvijenije lokalne samouprave i regione.
  • nema nam pomoći

    01.08.2016 16:52
    Od Dinkića pa nadalje, svima je ratcoj regiona is siromašnih opština predizborno obećanje.
    Kada se nameste i počnu da vladaju, zaborave nerazvijene opštine i lovu usmeravaju bogatim centrima gde su mkihovi ptovereni kadrovi za trošenje novca.
    To je dovelo do ogromnih razvojnih razlika regiona i do toga da se u nerazvijenim opštinama i regionima gasi život jer mladi beže u Novi Sad, Beograd, Niš.
    Sve ovo je u direktoj vezi sa upravljanjem novca od subvencija a to je mnogo lakše raditi u dva tri grada - centra i lako je za ugrađivanje političara.
  • Zanovetalo

    01.08.2016 15:21
    Bas cudno sto nisu u Crvenki odobrili gradnju desetine miliona evra vrednog mosta preko Dunava. Mislim koja glupost

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna