Autor: soinfo.org

Info
11.08.2016.
19:56 > 20:16
Veterinarska ustanova Proteinka iz Sombora od 22. jula je pod posebnim nadzorom pokrajinske inspekcije za zaštitu životne sredine, jer je prilikom kontrole ustanovljeno nekoliko ozbiljnih propusta u radu, što je najverovatnije i doprinelo nedavnoj smeni direktora Borislava Tomića.
  • Zivan

    11.08.2016 20:58
    Predpostavljam da je recc o nekadasnjoj kafileriji Proteinki, sada preimenovanoj u Veterinarsku ustanovu. To su krupni propusti u radu, firma je vise ugorozzavala zdravlje stanovnisstva nego sto je korist od njene osnvne delatnosti...
  • bolest

    11.08.2016 20:41
    i šta kažu dežurni hejteri, "šta će nam groblje za životinje"? zašto toliko košta? upravo zbog ovakvih situacija kada rizikujete da potrujete pola grada raznim boleštinama zbog bacanja leševa kojekako i kojekud. a ovo se sve već znalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna