Autor: Tanjug

Info
14.08.2016.
11:36 > 11:27
Izlazak Britanije iz Evropske unije mogao bi da bude realizovan tek krajem 2019. godine, usled toga što je priprema tog koraka veliki zadatak za britanske državne službe, a početak pregovora o Bregzitu mogao bi da bude odložen za period posle izbora u Francuskoj i Nemačkoj.
  • Zivan

    14.08.2016 12:01
    Occito da Britanci pokussavaju diplomatski da izigraju rezultat referndumskog izjassnjavanja. Evropska Unija bi morala biti aktivnija i ponisstiti sve pristupne ugovore koje je Britanija svojevrmeno podpisala. Novi status VB bi morao biti kao da nema niti jedan ugovor sa EU, a svakako daleko od bilo kakvih povlastica na trzzisstu EU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna