Autor: Suzana Stojićević

Info
19.08.2016.
13:53 > 20:35
U Srbiji je 50.000 dece pogođeno neredovnim plaćanjem alimentacije od strane roditelja sa kojim ne živi, ali problem nisu domaći zakonski okviri već neodgovornost roditelja.
  • Ella

    04.05.2018 11:34
    Ja se na primer ne inatim,bivsi muz zivi u m9joj pirodicnoj kuci,cerka i ja smo morale izaci ,od pokretne imovine mi dao samo deciju sobu a sud je odredio sve ,alimentacija je 6000 i to ne daje godimu dana ravno...Ima platu ,radi u inostranstvu privatno
    Smesno i zalosno ali treba ih sve kaznjavati,ne kazem da su svi ovakvi ali ipak treba ...
  • bisenija

    10.09.2016 20:10
    Nema zakona to je sigurno,Alimentaciju bi morao placati svaki roditelj kome je sud dodelio da placa.Tu se teraju inati majke nedaju decu na licne odnose ,a ocevi nedaju alimentaciju ,Iste kazne bi trebale i jednom i drugom roditelju da se odredjuju ,ali nažalost u ovoj zemlji samo se ipak očevi kažnjavaju ,a majke su zašticene kao beli medvedi.
  • Milena

    19.08.2016 21:04
    Dokle???
    Dokle cemo ovako zemljo Srbijoooo?????
    Pitanje za nas drzavni vrh- zna li iko da mi kaze od cega treba da zive nasa deca Srpska - od vazduha mozda, od vode ili pak da pocnu da pasu travu!??
    Pitanje za oceve koji su decu svoju zaboravili- muskarcine mislite li kada jedete na vasu decu - imaju li i oni barem parce hleba? Setite se detinjstva svog - ne zasluzuju li i deca vasa koju ste odbacili pristojan i normalan zivot!?
    Budite iskreni barem prema sebi samima kad vec ne mozete prema svojoj deci. I zapitajte se gde ce vam dusa!? Imate li je?
    A ti Kis Arpade treba da se stidis najvise u zemlji Srbiji, jer uzimas i ono malo rodjenoj deci svojoj koja u skolu krecu!!! Ne gledas ih, jer samo sebe vidis.
    Kada cemo imati zakon koji ce stvarno biti na strani dece !?? Molim za odgovor. Unapred zahvalna mama dva predivna andjela.
  • realan

    19.08.2016 17:23
    Jos jedan u nizu "obesi macku o rep" zakona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna