Autor: Danas

Info
22.08.2016.
10:49 > 10:57
Predstavnici kompanija i privrednih organizacija u Mreži za poslovnu podršku uputili su pismo novom ministru privrede Goranu Kneževiću, u kojem skreću pažnju na to da više od deset godina privrednici čekaju tri reforme od ključnog značaja za promenu poslovnog okruženju u Srbiji.
  • Joca

    22.08.2016 14:43
    zabrana
    Zabraniti politicarima da vode zemlju,upropastili su je vise od svih ratova.Trenutno nam upropastavaju omladinu i nase zdravlje,rade i na smanjenju brojnog stanja.
  • mile

    22.08.2016 13:36
    A šta i da proizvodiš u Srbiji kada recimo otvoriš pogon za nešto, drmaju te inspekcije i zakonski nameti, pa onda dođe stranac koji hoće da radi isto što i ti i za to dobije besplatno zemljište, deset hiljada eura po radniku i blagoslov političara da može da radi šta hoće? Sami sebe gazimo i uništavamo da bi šacici političara bilo ekstra.
  • Istina

    22.08.2016 12:01
    Blavno da je u Ekspoueu i u televizoru sve u redu !!
  • Dr Miggyy

    22.08.2016 11:50
    KO JOŠ (NE)LAŽE?
    Konstatacija da je većina preduzeća na ivici bankrota je stvarnost i hvala autoru teksta. Ja gledam našu televiziju (lažoviziju), tamo se političari utrkuju ko će velelepnu, za uši naroda, da saopšti lažnu novost. Po njima u preduzećima teku med i mleko (bez mužu krave) profiti tazvoj ekonomije i što ne još koju laž. Tu prednjači naravno premijer. Pitam se dali te lepe vesti sluša neko i veruje u (ne)istinitost. Novi ministar privrede još kusa mleko sa aflatoksinima, te i privreda mu miriše na mleko i cuclu.
  • Neko

    22.08.2016 11:43
    Ovo nije istina...nama nikada bolje nije islo i nikada vise para nismo imali! Pa zar ne gledate vesti?
  • Jovan

    22.08.2016 11:12
    Nazadnjacu
    Milosevicev rezim bio je zasnovan na crnoj ekonomiji, sivoj ekonomiji i ratnom profiterstvu.
    Demokrate su se fokusirale na pljacku preostale drzavne imovine kroz tajkunske privatizacije. Generalno nisu mogli mnogo sta da urade sve i da su hteli-jer im je za promenu svakog sustinskog drzavnog akta Kostunica stavljao klip u tocak.
    Ovi trenutni navodno hoce da rade, ali ne znaju ni sta bi ni kako bi, pa su se i pored skupstinske vecine kojom mogu menjati i ustav i zakone-okrenuli jeftinoj demagogiji za siroke penzionerske mase, i omogucavanju robovlasnickog statusa sopstvenog naroda-zarad provizija od stranih porobdzija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna