Autor: Beta

Info
30.08.2016.
22:28 > 22:34
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je večeras da se Savez svojim radom i rezultatima izborio za to da od države dobije više para neg bilo koji drugi sportski savez.
  • RIZBO

    31.08.2016 14:30
    @ ĐURO
    kao da podržava ovu fašisoidnu Bogu stranu vladavinu Malog vuka. Sve mi se čini da je neki fan bg komunjara što arče već decenijama pare svih građana Srbije.

    Nego, da nas ne bi omele slične izjave, jasno je da se sistem uništava, društvo i moral, negde je onda potpuno jasno da su uspesi sportista isključivo plod njihove individualne instrajnosti, sposobnosti i naravno velike podrške roditelja.
  • Da se

    31.08.2016 12:53
    ja
    Da se ja pitam, ako se već od novca NAS poreskih obveznika većim delo finansiraju sportski klubovi, fudbaleri bi dobili 0.01% (ako i toliko), a ostalo sve na vaterpolo, košarku, odbojku i individualne sportove.
  • Đura

    31.08.2016 12:44
    Ajde
    Draganu Đilasu ako je malo para iz budžeta neka sam finansira klubove u kojima pojedinci imaju po deset hiljada eura platu.Ili neka zarade od evropskih takmičenja ili neka im smanje plate i eto para.Treba manje da trošite i kradete i tako ćete moći da spasete klubove.A Adriji Prlainoviću ako je malo naših para iz budžeta Srbije neka ode tamo gde su mu preci punili budžet pa neka tamo traži više para.Kako ga nije sramota?Sigurno ima veća primanja od 95% građana Srbije koji pune budžet i čiji su preci punili budžet iz koga on traži novac.
  • Sport

    31.08.2016 09:35
    finansiranj
    U Evropskoj Uniji je zakon da lokalnaoj samoupravi nije dozvoljeno da finansira sportske klubove. Velika Britanija ima drzavni plan ulaganja ali samo u individualni sport. Znaci domaci klubovi kad su sportovi u kojima se bavite uspesno toliko cenjeni nadjite privatnike da ulazu u vas odnosno privatizujte se. Morate prihvatiti da onih pola veka kad su u svakom gradu u Jugoslaviji sva preduzeca sakom i kapom davala pare sportskim klubovima umesto povisica radnicima koji su te pare stvarali, e ta vremena se vise ne mogu ponoviti.Budite presrecni ako nekom komesaru za prosirenje EU ne padne na pamet da postavi i uslov da ove nenormalne penzije sportistima kod nas koje pocinju da dobijaju cim napune 40 godina zivota, da i to ne zatrazi da nasa vlast ukine. Na referendumu vam ne bi prosle te nacionalne penzije nikako
  • Profit

    31.08.2016 08:03
    Koliko ja znam plate se dele od onoga sta se zaradi a to i Djilas zna, ane od onoga sta vam neko pokloni. Nemozete vi placati ugovore kao drugi, isto kao plata kod nas i u Norveskoj. ULAGANJA u buducnost su bolna i teska ali ko hoce u buducnost mora da i ulaze svoje a ne tudje.
    Klubovi drzavi netrebaju, bar ne profesionalni, a amaterski i rekreacioni maraju da dobiju od drzave dotacije.
  • Zivan

    31.08.2016 07:10
    Da, taccno je. Samo u Srbiji se i zzivot polako gasi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna