Autor: Alo

Info
18.09.2016.
07:00 > 06:49
Izvršitelji će ovih dana pokucati na vrata pojedinih bolnica, a ako bude bilo potrebe, oduzimaće im i aparate ako ne budu mogli da isplate nagomilane dugove.
  • Pobrkani lončići

    18.09.2016 22:35
    Nervirach
    Pa ne radi se o tome da će izvršitelji doći da fenduju po bolnicama jer nisu isplaćeni štetni ugovori!
    Radi se o tome da bolnice ne plaćaju svojim dobavljačima!
    Ne može bolnica da funkcioniše na taj način što će sve raspoložive pare da podele za plate i prekovremene sate,a da dobavljače ne plaćaju.Zašto bi bilo koji dobavljač finansirao bolnicu?
    Pa gde to ima u civilizovanom svetu da naručiš recimo lekove, sanitetski materijal, hranu za bolničku menzu i ne platiš?
    Ista je situacija i sa sudovima.I oni sve pare potroše na svoje plate, a advokate,sudske veštake i sudije porotnike, ne plaćaju uopšte!
  • Zivan

    18.09.2016 14:19
    U bolnicama je malo lekova, a opema je stara tako da je teško prodati i namirati dug. Možda se stoga se izvršitelji bas neće zatrčavati, mada je to jedna vrsta parapolicije i surova je...
  • Nervirach

    18.09.2016 12:29
    Pa o tome se i radi. Da bi pojedini prepodobni dosli jeftino do opreme. Plenite imovinu onog ko je napravio stetan ugovir. To niko ne oredlaze?
  • Aleksandar

    18.09.2016 10:57
    Samo napred, sve rasturite, kugo izvršiteljska!
  • Neko nema,neko baca

    18.09.2016 09:45
    Dosta lekova u magacinima Galenike je propalo jer ih je Hipo banka zaplenila kao obezbeđenje za naplatu kredita. U zemlji kojoj hronično nedostaje lekova...
  • Volim Varos

    18.09.2016 09:16
    Ne dirajte lekove i aparate
    Molimo izvrsitelje da ne fenduju lekove i aparate od doktora.Narod u nasoj Varosi je miroljubljiv,ali izvrsitelji moraju imati pri svesti da sve ima granice.
  • Koriolan

    18.09.2016 09:03
    Zaplena "srca zdravstva"
    Zapleniti direktore medicinskih ustanova, njihove mobilne telefone, savetnike, sekretarice i automobile. Već prvi mesec uštede bi bile frapantno uočljive, a narod bi nesmetano upražnjavao uslugu i lekove. Ni osetili ne bismo da nam "zaplenjeni" na bilo koji način nedostaju.
  • nss

    18.09.2016 09:03
    nss
    na zalost nece narod reagovati...srbija propada od devedesetih sve ozbiljnije a narod i dalje glasa za ista imena i uporan je da ostane go i bos...tako nam i treba
  • Mina

    18.09.2016 07:55
    strucnjaci
    Pitaju me prijatelji iz inostranstva,kako bi mogli svoju decu da upisu na taj fakultet sto su nasi politicari zavrsili.Odusevljeni su njihovom strucnoscu.Razumeju se u pravo,medicinu,ekonomiju,vrtice zeleznicu,putarstvo,brodarstvo,skolstvo,zaposljavanje,trgovinu,
    masinstvo,energetiku,komunikacije i tako dalje.
    Bili su iznenadjeni mojim odgovorom,da nasi politicari nisu strucnjaci u svakoj oblasti posebno, vec svaki od njih ima vrhunske sposobnosti za sve nabrojane i nenabrojane oblasi zajedno.
    Sa takvim strucnjacima mi cemo vec u Sredu biti u Evropi .
  • Joca

    18.09.2016 07:44
    ne za dugo
    Mogu izvrsiteli mnogo toga ali ne dugo.Narod je napravio te zdravstvene ustanove kupio aparate skolova lekare, politicari su ih poverili na cuvanje direktorima ustanova.Sad neka ti direktori i politicari snose nenaplacene troskove , sve lopovluke i namestanja.Narod ce vrlo brzo reagovati a onda nema te sile koja ce narod zaustaviti u pravljenju reda.Ovaj sistem nema snage da se izbori sa LGBT populacijom i navijackim hordama a ne sa nezadovoljstvom naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna