Autor: Beta

Info
28.09.2016.
19:44 > 20:03
Nekoliko desetina građana je večeras učestvovalo u protestnoj šetnju u Zrenjaninu u znak podrške hraniteljki Ljiljani Radulović, koja tvrdi da joj je "oteto" petogodišnje dete i nelegalno dato stranim državljanima na usvajanje.
  • Ana

    30.09.2016 23:32
    Sta dalje
    Zna li neko sta se dedava sa ovim slucajem? Ili smo vec zaboravili na to jadno dete.
  • Perica

    30.09.2016 11:27
    Šveđani
    O,hraniteljki znamo dosta toga,a Šveđanima samo da su Šveđani!?Šta oni misle o ovom dešavanju oko deteta!?Zar im nije stalo da dete nedoživljava traume prilikom usvajanja!?
  • Deks

    29.09.2016 01:49
    Podržavam gospođu Ljiljanu jer mi nije jasno ako je dete moralo da bude usvojeno, zašto je to morala biti neka inostrana porodica a ne porodica iz naše zemlje s obzirom kakve porazne demografske podatke imamo? Ispada da državni organi deluju kao raštimovani orkestar, jedan organ govori da Srbiji preti bela kuga, poziva na rađanje i davanje stimulativnih mera za to, dok drugi organ naše najvrednije, našu decu i to onu koja su direktno pod njihovom zaštitom upućuje u inostranstvo. Koji je rezon za to, da li je po njima to dete manje vredno i državi nepotrebno jer ne živi sa biološkim roditeljima? Takođe neverovatno je da dete oduzimaju hraniteljki preko noći.
  • mrzoljub

    28.09.2016 23:11
    ne okreći se sine...
    u odgovoru na pitanju "ZAŠTO?" koje postavlja ova dobra žena se krije i razlog zašto je bolje da dete sada pretrpi tu traumu odvajanja i da ode iz ove proklete avlije što dalje, da živi tamo gde je država u službi građana a ne obrnuto.
  • Jovana

    28.09.2016 21:29
    razum
    Zao mi je Ljiljane i divim se njenom trudu oko ovog deteta,budimo razumni i prihvatimo da ce tom detetu sigurno biti bolje u zemlji u koju je otislo nego u Srbiji . Neka nas pomisao na to tesi u ovom nerazumnom postupku drzavnih cinovnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna