Autor: agencije

Info
28.09.2016.
22:10
Osnovni sud u Subotici odredio je danas, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana dvojici Pakistanaca, osumnjičenih za seksualni napad na jednu maloletnu Subotičanku.
  • Mikica Bg

    29.09.2016 14:07
    "Izbeglice"
    Koliko znam, u Pakistanu nema nikakvog rata tako da ljude iz te zemlje nije uopste trebalo primiti. Smatram i da sve izbeglice iz zemalja u kojima postoje medjuverski i medjuplemenski sukobi kao i sukobi narko-klanova (Avganistan, neke zemlje podsaharske Afrike) ne bi trebalo vise primati u Srbiju a ove postojece treba sto pre repatrirati.
  • Čučuk Stana

    29.09.2016 08:00
    Pritvor?! Kakav bre pritvor kakvi bakrači sad nam još oni trebaju na grbači! Sve to treba debelo kazniti, proterati i zabraniti ulazak u zemlju!! Domaće silovatelje i ostalu bagru na rad, pruge uništene, putevi nikakvi, rudnici prazni....ili kratki postupak a ne specijalne sobe i nadzori i uz lepo vladanje ajd napolje u novi kriminal!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna