Autor: Insajder, Tanjug/Foto: N1

Info
02.10.2016.
18:07
Vršilac dužnosti glavnog i odgovornog urednika Politike Žarko Rakić kaže da je do prekida saradnje s karikaturistom Dušanom Petričićem došlo nakon više bezuspešnih pokušaja uredništva da obezbedi da Petričić svoje radove dostavlja na vreme.
  • sdragan

    05.10.2016 09:29
    Realna situacija je grozna...
    Mi svi treba da se zapitamo...zasto se trenutna "kritika vlasti" svela na karikature Somborca,Koraksica i pomenutog Petricica...Gde je elita ovog drustva? Slobodna inteligencija...pisci,glumci,naucnici...Gde su studenti koji su oduvek bili inicijalna kapisla kriticke misli slobodnog drustva??!
    Na zalost...svi smo potonuli u ovom rijalitiju. Kolicina informacija za nas davi i zatrpava...ne stizemo da reagujemo...utonili smo u mulj dnevno-politickih situacija. Jednostavno...previse je svega toga za normalan um!
  • Grgolj

    02.10.2016 20:50
    Sugerisano mu da proredi karikature s premijerom... Nama je s premijerom sve gušće, a oni bi da ga proređuju! (Kako to da ga list ,,Danas'' ne proređuje, a legendarnoj ,,Politici'' se gaće tresu!)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna