Autor: Beta

Info
11.10.2016.
20:43 > 20:25
Državni sekretar Ministarstva energetike Zoran Predić izjavio je danas da će cena struje morati da se povećava u narednim godinama i da građani o tome treba da vode računa kada donose odluke o sistemu grejanja.
  • Balans

    12.10.2016 10:21
    Balans
    Zanimljivo je to, kako cena struje prati cenu grejanja.
    Neko bi rekao da se namerno podesava tako da je ne isplativo grejati se na struju.
    Lepo izorkestrirano čisto da nikom ne padne na pamet da ne koristi njihov sistem grejanja.
    Mozda gresim ali to mozda je 0.1%.
  • Boyka

    12.10.2016 09:45
    Državni ...
    A da narod prestane da plaća struju samo 3 meseca ?!?!?
  • Srpska posla

    12.10.2016 09:33
    PA, ako čike sa kapicama iza MMF-a kažu: "Poslušnici, dajte nama vašu struju, šta će to vašem narodu?", a zatim se među rođacima i prijateljima političara nađu oni čija će firma da "transportuje i prodaje" energiju koja je javna imovina naroda Srbije, e, onda će cena zaista rasti i struje neće biti.
    Jer, iako je "Krađa struje je krivično delo", ipak se struja naveliko krade, ali najmanje od naroda i potrošača u Srbiji.
    Sve će se saznati, krivci će biti kažnjeni, ali od Boga, jer od našeg pravosuđa sigurno neće.
    A cena struje će nesumnjivo rasti, i izazivaće se veštačke nestašice - jer, kako bi nas drugačije ubedili da Srbija treba da se zaduži kod amerike zbog pravljenja nuklearne elektrane koja treba Evropi?
  • boki

    12.10.2016 09:26
    3kw 900din
    Banens, bolji sam

    Vikendica, 3kw vise od 900 din, a nemam tamo televizor Vikendica 12km2
  • Brane NS

    12.10.2016 07:42
    u poskupljenjima je spas
    Nije ni cudo sto je doticni Drzavni sekretar , jer ovako umne i drzavotvorne izjave mogu dati samo Drzavni sluzbenici . Uvek im je malo , uvek im je cena niska i na kraju resenje je u poskupljenju . Poskupljenjima sve pokrivaju ! Dajte konacno recite koja je to po Vama ekonomska cena struje i ne samo struje nego svega gde Drzava ima monopol . Sta je tu jeftino ako sa 0 ( nula ) potrosenih kw platim 760 dinara . Sekretar spominje daljinsko grejanje i verovatno odatle i dolazi ovo plasenje , jer su gradjani poceli da se iskljucuju sa daljinskog grejanja koje je opet po toplanama i Drzavnim sekretarima jeftino . Koliko god da gradjani stede toliko ovi strucnjaci mogu da poskupe .
  • Gerga

    11.10.2016 21:34
    Zamajavanje
    Cena struje najmanje utiče na grejanje jer se plavom i crvenom tarifom koriguje do neisplativosti. Tu će najviše stradati privreda koja je i ovako "na kilavim nogama" nekonkurentna i zastarela. Opet će to povećanje ići na nabavke novih automobila i bahanalija kao i do sada sa EPS-om.
    Ni daljinski sistemi više nisu rešenje zbog velikih gubitaka, koje na kraju plaćaju građani.
    Izlaz je u smanjenju potrošnje a to se može rešiti jedino pravilnom izolacijom objekata.
    Prvi korak je smanjenje PDV-a i subvencionirani krediti za tu namenu.
  • Mile

    11.10.2016 21:16
    Znamo da će cena struje rasti. Ali da li znamo koliko će nam padati plate i penzije ili treba da se nadamo sudbini Sirijaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna