Autor: Blic, 021/Foto: 021

Info
17.10.2016.
10:59
Čak 14 stranica u dnevnom listu "Novosti" i dve i po u listu "Politika" ispunjeno je čituljama ubijenom vođi navijača Aleksandru Stankoviću, zvanom Sale Mutavi koji je u četvrtak uveče ubijen kod CZ-a u Beogradu.
  • lolo

    18.10.2016 12:21
    Sto se mene tice dajte mu i trobroj ceo, samo nek' je on meni mrtav i beo.
  • Obilic

    18.10.2016 11:56
    Sve je isto
    ...Ulicama setaju momci osisani do glave,isarani tetovazama sa jasnim naznakama o pripadajucem navijackom klanu.Moda jedna,sacuvaj Boze.Na zapadu bi ih najobicniji policajac,saobracajac,zaustavio,legitimisao.Uzassss.Metamorfoza
  • Brus Vilis

    18.10.2016 11:09
    Proće 4-5 dana, premijer će istaknuti naša ekonomska dostignuća, najaviće platu od 500 eura, u komšiluku će muž prebiti ženu.... Zaboravićemo ovog dilera, umrlice i majice s njegovim likom pre nego što državni tužilac shvati šta mu je posao.
  • Grans

    18.10.2016 10:38
    Ništa novo
    U sred NS-a na Adamovićevom u Braće Krkljuš, 20 metara od vrtića stoji "čitulja" od nekoliko metara malom Kićunu. Preko celog zida zgrade. Bavio se kriminalom, ubijen je prošle godine. Poludeo sam kada sam to video. Kažem, pa ljudi, da li je ovo normalno, razumem bol prijatelja i porodice, ali, glorifikovati kriminal ?! I šta sad, svako da svom umrlom opali po mural na zidu zgrade? Kažu mi, ćuti, mani se toga... E, to je to. Molim 021 da ode tamo i to uslika. Niko ne sme da se pobuni, niko ni da pipne taj mural. Kriminalci vladaju gradom i državom a mi normalni ćutimo!
  • Trt

    18.10.2016 10:30
    @RIZBO

    Niko normalan ne može imati bilo kakav iskren pijetet prema porodici koja je odgajila i vaspitala OVO.
  • RIZBO

    17.10.2016 23:34
    @Lotre
    uz sav pijetet koji svako normalan ima za porodicu kojoj se ovo desilo, nemam ni jedan lep komentar za ono kako se ceo ovaj događaj a u svojoj osnovi tragičan čin povlači po medijima, i koliko prestrašuje javnost.

    A to da je ovo društvo u kojem db - komunjare vladaju to samo slepci ne vide, opet, treba biti dovoljno dubok da razlikuješ komunizam od kumunjara!
  • /

    17.10.2016 21:06
    /
    grdno se varate da bi takav kod tita bio stavljen uza zid.
    taj bi bio prebacen preko i obavljao poslove za sluzbu.

    sa tog blica je brzo sklonjen tekst o vezi jugoslavije i sverca narkotika.
  • dabisha

    17.10.2016 20:40
    Namerno eskiviranje istine
    Neverovato ! Tekst je koliko vidim iz tabloida ˝Blic˝ a u njemu se ni jednim slovom ne
    navodi da je ubijeni ustvari ovejani,dokazani i osuđivani kriminalac,narko diler( momak
    za primer mlađim generacijama ) a ne neki bezazleni ˝vođa navijača˝ .Katastrofa za
    ovaj narod i državu. Nazdravlje!
  • Micun

    17.10.2016 19:24
    Tekst
    I nigde u tekstu ne pise:
    I sve ovo navedeno tj ceo ovaj bajkoviti zivot je trajao 2 godine. Trrba deca da znaju da olos ne zivi duze
  • Vlada

    17.10.2016 19:19
    Apsolutno se ne slažem da dotičnog treba oslovljavati sa "kriminalac", a ne "vođa navijača". treba u svakom trenutku naglašavati da je u pitanju "vođa navijača" - navijačkih kriminalnih grupa koji se kriju iza klubova, države i upravo tih mulaca što insistiraju na razlici, jer su ovi "kriminalci", a oni "pravi navijači". Neće biti, majstori: dokle god idete na utakmice i podržavate ove i ovakve klubove i gamad koju oko sebe gaje, džaba vam je što zviždite kad šljama izbuše, ako ćete onda da se razbežite kad vas povijaju, pa opet dođete na sledeću utakmicu. Svi ste vi navijači, pa bilo kriminalci ili voljni saučesnici, blago si ga vama.
  • Mario

    17.10.2016 18:55
    I mrtvog ga se boje, neverovatno.
  • Lotre

    17.10.2016 18:13
    @RIZBO
    Derane moj
    Nemas pojma o cemu govoris ali ipak lupetas za sve novce.
    takav lik bi u komunjarsko vreme odavno bio stavljen uza zid sa poslednjom cigaretom u zubima.
    U boljem slucaju bi prolazio spalir na Golenjaku.


    @G
    Tesko mi je da priznam, al eto, jednom i ja da se s vama slozim. :D
  • Rale

    17.10.2016 17:31
    sramota
    Pogledati samo nase tv stanice i sve ti jasno ... Rijaliti na izvoz reklamiranje kulture dno dna , starlete u pokusaju pevacice, spotovi gde su obavezna besna kola sa golim devojkama itd ... Poremecena vrednost se reklamira a ona prava vrednost porodice i kulture je na TV na zadnjem mestu ....
  • mrgud

    17.10.2016 17:26
    @neko 17.10.2016 • 14:05
    "Treba da obozavam kriminalca zato sto je Srbin ?"

    Nikakav "afinitet" nemam prema navijačima, navijačkim grupama, kriminalcima niti bilo šta slično. A moj komentar tj ocene za njega su pokazatelj koliko ljudi površno čitaju i još površnije razumeju.
    Namenjen je bio komentatoru @Luka i njegovom (auto)šovinističkom "Vesti iz pašaluka - Srbijanska posla" jer takvi, da se citiram:
    "...pokazuju da imaju razvijenu inteligenciju i nižu od spomenutih."
  • Rale

    17.10.2016 17:20
    strasno
    Nije ovo drzava za normalne ljude .
  • ser

    17.10.2016 16:46
    bem ti sport
    ''
    Podsetimo, košarkaši Partizana izašli su juče na zagrevanje pred meč sa Olimpijom u majicama s likom ubijenog Aleksandra Stankovića, samo dan kasnije nakon što su isto uradili fudbaleri crno-belih. ''
    i to mi je danas sport , sa slikom kriminalca , mladi imaju lep primer
  • Lemonhead

    17.10.2016 16:46
    Narod koji se ovoliko zaglavi u sopstvenom blatu, posledice svojih akcija će gledati na svojoj deci.
    Njima će objašnjavati kako "premijer nije imao snage" kada im bude slao sarmu za Švajcarsku.
  • Kaligula

    17.10.2016 16:44
    Vodja idiota
    Glavna sprega politicara i kriminala su bas te grupe. Nekima od njih je zavrseno i mega obrazovanje i dobili su funkcije po drustvenim preduzecima, dzipove, audije, porsee, stanove, keš, oružje, kartice drzavne bezbednosti, itd.
    Sta ces, jel, jos su i uzor mladima jel.
    Covek sa mozgom je manjina ovde, pricu vode Knele, Krle, Frljoka, Slina, Buljavi, Banana i ostali za ufiksane korumpirane politicare koji su toliko prodani da ne znaju ni kako se zovu ni ko ih je napravio.
  • G

    17.10.2016 15:56
    Izgleda da se u svim novinskim tekstovima potencira ta floskula "ubijen vođa navijača". Ubijen je kriminalac a ne "vođa navijača", ubijen zbog svojih kriminalnih poslova a ne zbog navijanja na utakmicama, ako je to ikada i radio. Tako možete napisati i "ubijen muškarac", ili "ubijen bivši učenik osnovne škole te i te" kao da je lice ubijeno jer je muškog pola odnosno bilo učenik određene osnovne škole. Valjda u prvi plan treba potencirati da je u pitanju običan kriminalac, i to na slobodi umesto tamo gde mu je bilo mesto, i povesti pitanje ne samo o rastućem kriminalu u zemlji već i strahovito neefikasnom sudstvu koje nam je rak rana društva.
    @mrgud - iako imate dosta prilika gde bi vaš komentar "pio vodu", ovaj put ste se obratili na pogrešnu adresu. "Pljuju" se kriminalci i afirmitet kakav se pokazuje prema kriminalcima u našoj zemlji.
  • nss

    17.10.2016 15:48
    nss
    vlast ih pustila da haraju bez posledica a mediji od njih napravili heroje,jos samo da ga nikolic posthumno odlikuje i da proglase tri dana zalosti pa da i ovo malo sveta sto je ostalo pobegne u tri lepe....kakva drzava takve i novine...pune silikoskih pevaljki,starleta,blokerki,mafije,narkomana,njihove uspesne dece sa celodnevnim izvestajima sta su jeli....napreDNO
  • /

    17.10.2016 15:29
    /
    pa navijace koristi ona druga strana kompasa. cak i na zapadu
  • Bili Piton

    17.10.2016 15:29
    Naravno
    Kad može ceca ili njena i arkanova deca svaki dan u novinama, ovo me nista ne čudi. Kakva vlast takvi i uzori.
  • evgenije

    17.10.2016 15:04
    Kada bi ove čitulje preveli na engleski i poslali recimo tamo nekom na Madagaskar da ih pročita, taj bi pomislio da je ubijen čovek koji je pronašao lek protiv raka, nobelovac, akademik. Koliko još sutra očekujem da će u gradu da osvane nekoliko murala sa likom Mutavog oko kojih će se okupljati novi naraštaji klinaca huligana prilikom polaganja zakletve na pripadnost grupi. Ono " danas kada postajem huligan i diler, svečano se obavezujem da ću drogu dilovati drugarima iz odeljenja i klincima iz obližnjeg vrtića ne žaleći da prilikom dilovanja položim i svoj život".
  • Zare

    17.10.2016 14:48
    Ako može predsednik države da pije kaficu sa čovekom sa poternice (i to više puta) ovo je sasvim OK. Jedna stvar treba da bude jasna, VLAST se sama sebi divi kako glatko organizuje GEJ PARADE zadnjih godina. Ovi sa čitulja i iza čitulja su Oni koji su zaslužni za MIR koji vlada. To se mora nekako i nekad naplatiti.
    Ova momčina je tako šetao okolo sa pravosnažnom presudom dužom od 5 godina još iz 2013. pa je ubijen, On medjutim nije usamljen slučaj. Daleko od toga.
    Organizovane kriminalne grupe kojih je i On bio član pokazuju svoju moć svakog dana. Zakon se selektivno primenjuje kad i kako vlasti odgovara. Siguran sam da, ako bi malo zagrebakli po slučajevima Sava-mala ili pak oni pritisci, ucene i otmice odbornika koje su se dogadjale oko izbora i slično, na površinu bi isplivala Ova lica koja se bave PRIMENOM SILE tamo gde je potrebno pojedincima koji već imju neku moć i uticaj. Ipak. ovi na vlasti moraju znati, ko sa djavolom tikve sadi...
  • Luka

    17.10.2016 14:41
    Nomen est omen
    Kakav cirkus. I onda kao nisu Otomani :) Jedni su Delije (od turskog "deli" što znači hrabar, delije su bili turska konjica). A drugi Janičari. Sve rečeno. Jednom rečju: pašaluk :)
  • prof.

    17.10.2016 14:37
    @eueua
    Sve ovo je jos jedno podmuklo i smisljeno maslo antisprski nastrojenog zapada koji putem navijaca zeli da zavlada postenom Srbijom.

    Svaka cast za ovaj sarkazam .
  • RIZBO

    17.10.2016 14:10
    NE VERUJEM
    da se uopšte piše o nekome ko se identifikuje sa db - komunjarskom ideologijom! Recidivi prošlosti i potpuno odsustvo svega ljudskog je jedino što ovaj tekst propagira!
  • neko

    17.10.2016 14:05
    @mrgud
    "Počeću da mrzim Novosađane ove što mrze sve srpsko, .."

    Treba da obozavam kriminalca zato sto je Srbin ?
  • mrgud

    17.10.2016 13:53
    Počeću da mrzim Novosađane ove što mrze sve srpsko, bilo da su autošovinisti ili pripadnici manjina. Koriste svaki momenat da opljuju naciju i zemlju u kojoj žive a u stvari pljuju svoje roditelje koji su ih tako vaspitali odnosno pokazuju da imaju razvijenu inteligenciju i nižu od spomenutih.
  • jad i beda

    17.10.2016 13:35
    kriminalac
    on je kriminalac i bagra i to treba jasno reci i da su novinari najkrivlji za ovo sto nam se dogadja jer zbog citanosti pisu o ovoj bagri.
  • ...

    17.10.2016 13:30
    Vidimo se u citulji
  • futog

    17.10.2016 13:28
    tr
    Drzava i sport su dno dna
  • Starac Fočo

    17.10.2016 13:18
    "... postao je vođa navijačke grupe 'Janičari'"
    Ne mogu Srbende bez Turaka, pa to ti je...
  • Rade

    17.10.2016 13:12
    Pa ovaj kao da je bio predsednik drzave...
  • eueua

    17.10.2016 13:08
    Sve ovo je jos jedno podmuklo i smisljeno maslo antisprski nastrojenog zapada koji putem navijaca zeli da zavlada postenom Srbijom.
  • M

    17.10.2016 12:56
    Cega se pametan stidi budala se ponosi!
    Uvek bilo i bice.. na zalost.
  • /

    17.10.2016 12:46
    /
    pa ovde medju komentare ste mecali saucesca za onog ubijenog u nsu.
    brzo ste zaboravili
  • Slava mu

    17.10.2016 12:44
    Majice sa likov vođe su patentirali Vadikali. Nošene su u Narodnoj skupštini !!!
    " Navijači" pokazuju zavidnu organizaciju, idim da im se šlihta štampa, televizije, a gotive ih moćnici iz državnog aparata.
    Duća, njegov Mutavi, Lagija, Zvezdan su se spremali da nakon ubistva Đinđića pteuzmu vlast u državi.
    Zahvaljujući "Sablji" su sprečeni .
    Bez još jedne Sablje i čiste u tajnim centrima moči može nam se desiti Duća.
  • Niko i ništa

    17.10.2016 12:42
    'nako...
    Čitam i ne verujem! Zastranismo u najgorem mogućem smislu! Da li ima mozda u tim mladim glavama, koje bi trebale da budu oličenje zdravog, sportskog života? Veličanje dokazanog kriminalca! ALO, probudite se!
  • del

    17.10.2016 12:25
    vrhinac ironije
    Citulja na slici, desno, "Ti nisi bio stvoren za ovaj prljavi svet" :D hahahahahhah, pa show program, jadan mali suvise je bio krhk za ovaj bezobzirni svet :D. Pocivaj kako god hoces, samo se nadam da ce ti ubrzo i drugari doci.
  • betmen

    17.10.2016 12:13
    Eto, 10 godina kasnije sve isto...
    https://www.youtube.com/watch?v=RkO6wCWIKrk
  • Porparol

    17.10.2016 12:11
    '90
    Devedesete su bile loše?
    Plakaćemo mi za devedesetima... ako ne plačemo već.
  • nekoe

    17.10.2016 12:10
    evo
    Nadam se da vam je sad jasno ko vodi zemlju i koga podržava više od pola glasača.
    Ovako nešto bi bio skandal bilo gde u svetu.
  • Prosecan Srbenda

    17.10.2016 12:02
    Mutavci
    Nije Sloba kriv,mi smo...Sto sam stariji sve vise shvatam da ovo sto nam se desava poslednjih 30g.i dan danas smo zasluzili!Mozemo kriviti CIju,Nasu,Vatikan,Masone ali to smo mi!
  • Vojvosadjan

    17.10.2016 11:54
    ..u citulji pune stranice dve mafija i DB slozno zale za njim..
    Ovaj kao da je poginuo na Neretvi.
    Haos!
  • Jeremija

    17.10.2016 11:47
    A da ga predsednik odlikuje !
    QUO VADIS Srbijo !?
  • perica

    17.10.2016 11:22
    gde mi živimo...
    strašno da strašnije3 ne može biti. nismo ni d od države. mafija vlada, narod pati, a političari glume - eto to je ukratko opis srbije 2016.
  • LOL

    17.10.2016 11:21
    E sad lepo preko uplatnica nahvatajte te kriminalce sto su mu uplatili citulje pa da grad bude bezbedniji makar par dana.
  • Vanja

    17.10.2016 11:17
    Bruka,ovo je još jedan dokaz,kakva je ovo država,ljudi,vlast,kodeks ponašanja i života...
  • M

    17.10.2016 11:15
    Mutavost
    Baš je lepo videti kako mediji tepaju dilerima a sportisti im odaju počast. Mislim da bi trebalo proglasiti dan žalosti povodom smrti ovog poštenog čoveka.
  • Luka

    17.10.2016 11:15
    Vesti iz pašaluka
    Srbijanska posla :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna