Autor: Nadica Jakovljev

Info
08.12.2016.
09:30 > 17:38
Oglas za izdavanje državne zemlje u ataru Zrenjanina i okolnih sela trebalo bi da bude objavljen do kraja ovog meseca.
  • Ne volem

    10.12.2016 13:28
    Zemlju dobija Thenis, a paori phenis.
  • Veganka

    08.12.2016 13:07
    Evo šta mesna industrija krije od javnosti, pogledajte:
    http://youtu.be/t0FRfwF9G5A
  • MarkoNS

    08.12.2016 12:06
    Istina
    Ajde da budemo iskreni, svi znaju kako se licitirala zemlja u Srbiji, svi znaju kako su lokalni moćnici sebi dodeljivali najbolje table, najbolju i najkvalitetnije njive I klase, a nama ostalima su ostavljali mrvice, močvare i trstike.

    Primer Pećinaca, od 1500ha državne zemlje izlicitirano je 300ha, šta mislite da li je neko smeo da licitira njive obuhvaćene u onih nelicitiranih 1200ha ? Da li mislite da će te njive ostati ne orane, ne posejane ? Neće - kao i do sad lokalni šerif iz Pećinaca će za DŽABE da obrađuje zemlju.

    Ili Kula, predsednik opštine ima preko 500ha državne zemlje ( NAJBOLJE I NAJKVALITETNIJE ) koje dobija na konto uslovnih grla ( farma svinja ).

    Imate primera koliko volite, a ono što je poenta cele priče mi mali nećemo osetiti davanje Tenisu zemlje u zakup, jer i dosada nismo bili u prilici da je licitiramo, jedino ko će ostati na gubitku su lokalni šerifi - a između lokalnih tajkuna i Nemačke firme ipak biram ove druge, jer za ove prve znamo kako su "pošteni".
  • deda

    08.12.2016 10:10
    nisam protiv iznajmljivanja zemlje ali ona je trajno dobro, i zemlja moze da se izraubuje ko i dugo, moze i da se popravi al to kosta, garant se nisu setili da po zakupu kvalitet mora biti kao i pre zakupa a u protivnom penali ili depozit, kad ti iznajmim auto,stan ili alat nemozes da mi vratis urnisan, a bojim se da ce tako biti pa ce drzava o nasem trosku da rekultivise i bice pojeo vuk magarca, imamo gomilu zelenih i slicnih stranaka, dal se ijedna setila da proveri ovo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna