Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Info
18.12.2016.
09:50 > 09:08
Vojvođani, u odnosu na sve građane Srbije, najviše novca i vremena izdvajaju za kulturu, pokazuju rezultati studije Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka.
  • @@www

    19.12.2016 11:43
    Zato što je i u samoj vesti na krajnje neprofesionalan i zlurad način, ne nudeći alternativu, poniženo dostojanstvo svih nas koji redovno uživamo u kulturnim sadržajima! Ovakvi tekstovi su opravdanja onih i za one kojima se kultura odavno svela na, kao što reče WWW, Željka Joksimovića i Legende.
  • @www

    19.12.2016 09:52
    Vaš komentar je vrlo dobar i informativan, osim ovog nepotrebnog pljuvanja na kraju. Zašto ljudi moraju nekog da ponize, da bi podigli sebe? Kultura bez plemenitosti nema mnogo smisla.
  • Citateljka

    18.12.2016 10:28
    ???
    Da li bi taj procenat bio veci,kad bi se oni koji trose dnevno na cigarete i alkohol,vise nego sto kosta jedna knjiga.Zamislite,kupite svakog dana jednu knjigu.A,biblioteke,to niko i ne pominje.
  • www

    18.12.2016 10:23
    Kultura je jeftina!
    Šta vam je, ljudi, pa kultura je JEFTINA! U Novom Sadu postoji fakultet za umetnost koji stalno daje besplatne koncerte, i to i studenata i profesora, među kojima ima vrhunskih svetskih umetnika. Recimo, večeras je koncert simfonijskog orkestra, sa dve solistkinje, od kojih je jedna među tri najbolje svetke harfistkinje, a druga izuzetna flautistkinja. Takođe, postoji i studentsko pozorište, koje ima sjajne predstave. Evo, večeras se igra jedna odlična predstava u sali u zgradi NIS-a, a ulaznice su samo 300 dinara! I tako svake nedelje, više puta. Ili je besplatno, ili jako, jako jeftino. Naravno, ako su nekome kultura "Legende" ili Željko Joksimović, taj mora da plati, I treba da plati! A vrhunska umetnost je džabe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna