Autor: Novosti

Info
28.12.2016.
10:27 > 15:49
Bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić planira da obelodani ulazak u trku za predsedničku poziciju odmah posle Božića.
  • Bora

    28.12.2016 19:00
    E baš lupaš gluposti
    Čiji je ko unuk i kako je školovan nema nikakve veze sa onim šta će on postati. Šešelj je bio ultrakomunista koji je nosio cbeće na grob Save Kovačevića, a postao je ultranacionalista. Takvih primera ima puno. Jeremić se svojim stavovima kao ministar i kao predsedavajući Skupštine UN pokazao kao nacionalno veoma obojen, možda i po onom "poturica gori od Turčina". Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, pa da mu ne verujem, odmah, intuitivno. A tek zbog onog šta je radio i govorio. Zato, jedino Saša Janković!
  • GRADJANI SRBIJE

    28.12.2016 18:33
    E vidiš nisi u pravu.Nas više retorika ne zanima.Zanima nas PROGRAM I IDEJA, a niko od kandidata nema ideju i za nas se neće ništa promeniti bilo koga da izaberu.
    To što je nekom ideja da bude novi Vučić umesto Vučića nas ne zanima. Umorili smo se.
  • Lupaš gluposti

    28.12.2016 16:38
    bljuc
    Osim što ne može biti četnik, Vuk Jeremić ne može biti ni desničar.Kao unuka HAMDIJE POZDERCA visokog komunističkog rukovodioca gurali su ga komunisti i levičari, školovali o državnom trošku i nameštali na sve moguće funkcije.
    Tako da razmišljaš po pogrešnoj matrici..... skroz...
  • bljuc

    28.12.2016 14:43
    @lupas gluposti
    Tacno se vidi matrica (ideologija "krvi i tla") u Vasem komentaru - to sto je unuk Hamdije Pozderca me apsolutno ne zanima jer poreklo je nebitna stvar. Bitno je kako se mali Vuk ponasa - a ponasa se desnicarski i mislim da ce nas jos vise udaljiti od Zapada. Uostalom, imali smo priliku da vidimo kako je srbovao u vreme "kohabitacije" mlitavog Tadica i jos mlitavijeg (ali opakog EU opstruktora) Kostunice. Ne zelim da mi ceo zivot prodje u ovakvoj zemlji, zato ne mogu da docekam ulazak u EU.
  • Totalna

    28.12.2016 14:03
    Greska
    Totalna je glupost sada razudjivati opoziciju - Jeremic bi trebao podrzati Jankovica a ne vući deo glasova.
  • Ja neću glasati

    28.12.2016 13:53
    Ivan
    Meni je svejedno ko je na vlasti.U ovoj državi niko ni za šta nije odgovarao unazad 40 godina.Stalno su jedne te iste face u vlasti,bez obzira na vladajuću partiju.Partije na vlasti se menjaju, ali su oni nepromenljivi.Ili promene političku opciju ili počnu da žive od komponovanja.
    Može im se -postali su milioneri.
  • Lupaš gluposti

    28.12.2016 13:49
    bljuc
    Vuk Jeremić je unuk HAMDIJE POZDERCA, nekadašnjeg visokog komunističkog rukovodioca u BIH.
    Tako da on ne može biti četnik ni po kom osnovu.
  • Коперникус

    28.12.2016 12:41
    Чини ми се да је Божић био пре три дана...
  • bljuc

    28.12.2016 12:37
    I sta sad, je l opet kao 2000-te treba da biramo izmedju manjeg i veceg cetnika (zla)? To je vama u redu?
  • Bora

    28.12.2016 12:17
    Ivanu
    Srbiji je neophodan pristojan predsednik kakav je Janković. Za ovog nacionalistu u odelu ne nameravam da glasam, a veruhem da bi brzo napravio dil sa Vučićem, na to mi miriše. Glasaću po savesti, a ne po ovakvim marketinškim trikovima. Ako Jeremić uđe u drugi krug, onda bih mogao da glasam za njega, ali je Janković kandidat svih normalnih i pristojnih ljudi, on, a ne kalkulacije.
  • Ivan

    28.12.2016 10:48
    Vreme pronema...
    Intimno nisam za Jeremića, ali on ima retoriku sa kojom može da privuče većinu građana Srbije i da pobedi SNS kandidata. Prema nekim naznakama zvanični kandidat SNS biće Nikola Selaković. Saša Janković je dobar ali njega neće razumeti neobrazovana, već samo obrazovana struktura stanovništva koja je u manjini. Mislim da nije pitanje da li je Saša Janković dobar ili ne, već ko može da pobedi SNS kandidata i na taj način načne režima naprednjaka. Ako uz to naprednjaci izgube i Beograd, što pored Siniše Malog neće biti mnogo teško, kraj naprednjačke vlasti se bliži. Nakon toga će nova vlast morati svom snagom da udari na Igora Mirovića i naprednjake u Vojvodini da bi se ovaj po Srbiju najpogubniji režim oterao sa vlasti, a nakon toga i pred pravosudne organe za sve što su radili mimo zakona i skrivali od javnosti. Ne bi im bio u koži kad sve krene da se otkriva.
  • čekićar

    28.12.2016 10:35
    ccc...
    Opet neko šurovanj. Samo sa jednim kandidatom protiv braće i poltrona se može. Ovo rasipanje im odgovara i režiseri su i sami toga. Janković je jedini pravi kandidat za neku nadu. Očigledno se pomirio Vuk da ne pobedi. Tako da ovde samo inters stoji da se oduzmu glasovi Jankoviću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna