Autor: Beta

Info
31.12.2016.
08:59 > 09:22
Preduzetnici u Srbiji od 1. januara više neće morati da prijavljuju isplatu lične zarade Poreskoj upravi, već samo Agenciji za privredne registre (APR), čime se procedura za početak poslovanja preduzetnika dodatno skraćuje, saopštio je APR.
  • Savet Nick

    31.12.2016 09:58
    Nemojte više "pomagati"
    Još jedna u nizu nebuloza od strane APR. Umesto da rade na pojednostavljenju kojekakvih prijava, kojih za osnivanje i promene ima više od 30??? i pomoći građanima, oni izmišljaju "toplu vodu".
    Zato, budući preduzetnici, pazite se zamki APR'a. Ukoliko se "upecate" na ovu opciju, kao početnik, pored ostalih nameta čeka vas i dodatno opterećenje svakog meseca bez obzira na rezultate rada. Sačekajte godinu dve, da se ustali plan i posao, pa se onda odlučite za fixnu platu!
    Inače, APR je "u oblacima" po pitanju redovnog povećanja taksi i naknada, te umesto servisa građanima i privredi, oni ostvaruju svake godine "dobit" u visini 1/3 ukupnih prihoda???, što je očigledna nesrazmera iznosa taksi i svih mogućih troškova i plata(ne malih)!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna