Autor: N1

Info
01.02.2017.
10:19
Predsednik CIRSD i budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić uveren je da će u drugi krug predsedničkih izbora ići zajedno s Aleksandrom Vučićem.
  • hm

    01.02.2017 19:46
    Pa, nekako nam je svejedno. Mislim, skroz ste isti, isto _____ drugo pakovanje. Mi s mozgom znamo da gledamo kroz pakovanje, a ovi bez su vec fanovi tvog "protivnika".
  • Goran

    01.02.2017 14:45
    šta je sad ovo
    ...pa gde si ti dečko bio do sada...i gde si bio pre nego što si upisao Harvard...i ko ti je bio tata..i šta ti uopšte znaš o Srbiji, kada si čitav život funkcioner u međunarodnim odnosima, pa je malo paradoksalno da kritikuješ Vučića, kojije, ako je nešto uradio, to učinio upravo na tom polju
  • Trojanski Konj

    01.02.2017 12:58
    Ja ovom čoveku ne bit dao ni 3 nacrtane ovce da čuva a kamo li da vodi državu. Pogotovo zato što se ne zna poreklo finansiranja njegove kampanje.
  • Carls Tejlor

    01.02.2017 12:51
    politicari u svrbiji se dele na vuciceve slihtare i one normalne
  • Недељко

    01.02.2017 12:44
    Да, а у ствари не
    Од те победе нема ништа. Премало људи чита и прати било шта осим пинка и РТС-а, а тамо само још фали вест да је Ангела Меркел признала да је Србија лидер у Европи, а не само у региону и победа напредњака је загарнтована. Још четири године тираније и онда ће у народу нешто пукне, промениће власт (на горе - нажалост) и поново следи деценија тираније. Али било би одлично да имамо председника из реда опозиције.
  • borislion

    01.02.2017 12:42
    devedesete
    Vuče,
    Tvoja sam generacija i mladost sam proveo devedesetih u Srbiji. Reci mi molim te kojim si putevima dospeo u UK na studije i da li si i kad služio vojni rok. Zanima nas i ko je finansirao tvoj boravak. Duguješ nam pojašnjenje.
    Tih godina izlazak iz zemlje bilo gde u EU je bila misaona imenica a jedan od najvećih kočničara bio je baš famozni vojni odsek.

    Kada raščistimo s tim imaću još koje pitanje za tebe.
  • Poznavalac

    01.02.2017 11:35
    Slučaj Milenko Jovanov
    Zanimljiva je "evolucija" Milenka Jovanova od radikala liht (DSS) do "destilovanog radikala", za razliku od svojih stranačkih kolega iz SNS on je preskočio period koji je njegov stranački šef i veći deo te družine proveo u Vojvodinim radikalima.
    Rečnik Milenka Jovanova je pun mržnje, teških reči i laži....
    On prosto ima potrebu za dodatnim dokazivanjem jer je po teretom teškog kompleksa i stalnom potrebom za dokazivanjem pred velikim vođom.
    Vuk Jeremić je za razliku od onih koje brani nesretni Jovanov završio Oksvord i Kembridž...nije polagao nedeljom ispit, nema lažnu diplomu, nema lažni doktorat, nije plagirao ničiji dokorat, priznat je u svetskim razmerama...
    A Milenku J. poručujem da za njega možda još nije kasno, ako se obrati na vreme za stručnu pomoć.
  • Nindža Kornjačelone

    01.02.2017 11:33
    Uvek mi je bilo misterija, da li on sad veruje u to?Zna se da u drugi krug ide Vojvoda od Karlobaga i kandidat SNS. Kao i Pajtić kad je govorio na prošlim izborima da DS ima 20%, pa ga sad više nema. Mislim i svima nama je bilo jasno da oni nemaju 20%, ali mi eto ostaje misterija da li oni veruju u to što govore :/
  • PravnikNS

    01.02.2017 11:29
    Mržnja
    Ovi iz S(N)S-a stalno spominju mržnju, kao da je to jedino što opozicija može da radi prema njima. Nema ni kritike, ni optužbi, ništa nije zasnovana na dokazima, već samo "Vi nas mrzite". E, pa, niste u prevu. Mi vas ne mrzimo, već vas preziremo.

    Preziremo zato što ste uradili pogrešno sve što ste mogli uraditi, a ako eventualno i priznate da je pogrešno, odmah se izvlačite na one pre vas. Preziremo vas zato što se busate nekim znanjem i dipomama, a ustvari ste šupli ko švajcarski sir, a diplome i zvanja kupljeni i lažni. Preziremo vas što su vam puna usta zabrane zapošljavanja i štednje, a ovamo trpate u javni sektor svoje ljude sa falš diplomama, koji posle ne rade ništa sem da primaju platu.

    Eto.
  • JS

    01.02.2017 11:27
    Bilo ko samo ne oni * izbori *
    A znaci tako, AV ce se ipak kandidovati? Pomislih da nece... Bedak.
  • haha

    01.02.2017 11:23
    Niko ti ne veruje :)))
    Vučićev trojanče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna