Autor: Beta

Info
03.02.2017.
23:19
Skup na kojem je Vuk Jeremić večeras govorio u smederevskom Centru za kulturu, više puta je prekinut svađom i dobacivanjem iz publike, saopštio je Jeremićev tim.
  • N.SAD

    04.02.2017 12:59
    Pre neki dan gost na TV-Pink je bio Čedomir Jovanović i gospođica Mitić(čini mi se da se tako preziva) jedna od onih koji su prekinuli tribinu u Beškoj.Koliko smo mogli čuti od ,,demokrate'' Čede da je to sasvim legalno pa se onda pitamo ko je taj koji će odlučivati da li se nekakav skup, debata može i sme prekinuti a neka ne?Možda Čeda sebi uzima za pravo da o tome odlučuje sa podrškom od 1% na parlamentarnim izborima i otkud da tako minornoj stranci i političaru daju toliko medijskog prostora?Verovatno je ista ,,kesa'' iz koje novac uzimaju njih dvoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna