Autor: N1

Info
05.02.2017.
16:51 > 17:04
U Srbiji građani godišnje uzmu oko šest hiljada stambenih kredita.
  • Jovan

    06.02.2017 06:19
    Nikada podstanarstvo ne moze biti bolje od kredita, a pogotovo ne dugorocno gledano.
    Gazda moze da te izbaci bez najave, da povecava kiriju, da te kinji na 1000 nacina.
    Elem, obzirom na bednicki standard velike vecine stanovnistva u Srbistanu, jedini nacin da se skucis je da se zaduzis.
    Pritom, najveci trosak je ponovo ta nesretna drzava i njena IZMISLJENA nacionalna korporacija za osiguranje koja uzima min. 1.000 eur za "osiguravanje". Potom dolazi katastar gde te ponovo drzava razvaljuje po usima nizasta, a za "veliko finale" tu je notar (po pravilu partijski kadar!) koji ti za 2 minuta posla uzme pola plate. Sve u svemu, za dvosoban stan u startu riknes 2.500 eur, a da banci nisi platio ni jednu ratu. Tek tada sledi otplata banci do u nedogled.
    Lopovska drzava-lopovska racunica.
  • mile

    05.02.2017 18:05
    Stambeni kredi u Srbiji - potpis ugovora za dobrovoljno ropstvo narednih 30 godina domaćim privatnicima i raznim drugim muljatorima. A pritom kvalitet novogradje takav da nakon 5-10 godina mora svašta da se popravlja i prepravlja, a ako kupuješ stariji stan dodaj još 5-10 hiljada eura za renoviranje. Pritom broj stanovnika konstantno pada, neće biti više nikakvih naglih skokova standarda, a jedini faktor koji održava cene nekretnina je selidba ljudi iz manjih u veće gradove, a i to neće dugo trajati. Dok otplatiš kredit tvoj stan će vredeti duplo manje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna